Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség lehet? lent kifejtem

Terhesség lehet? lent kifejtem

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Huszonéves nő vagyok, márciusban és most áprilisban is kevesebb a havi vérzésem a szokottnál, a vérem is jobban be van alvadva. Már 16. napja hőmérőzök, és 37,2-37,5 Celsiust mérek reggel és este is, mert vannak tüneteim: puffadás, émelygés, 1x hánytam is, szédülni is szoktam, és a melleim 1 méretet nőttek. Tudom ha vérzek az azt jelenti nem vagyok terhes, viszont a családban többen is véreztek az első 2-3 hónapban. A terhességi tesztek negatívak. Nem lenne gond egy baba egyébként. Járt már valaki hasonló cipőben? Mi lett végül?

2022. ápr. 25. 11:36
 1/10 A kérdező kommentje:
Kiegesziteném még annyival hogy brutál hőhullámaim vannak. Covidos nem lehetek, már 2x voltam 3 db oltással. Magamhoz képest többet eszek, több folyadékot fogyasztok.
2022. ápr. 25. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha vérzel és a teszt is negatív nem vagy terhes. Inkább hormon problémáid vannak ezek alapján. Keress fel egy orvost és ő elmondja hogyan tovább.
2022. ápr. 25. 11:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kusza vagyok elnézést. A lényeget nem írtam: Csak és kizárolag Pharmatex-szel védekezünk párommal február óta. Mivel hormont nem szedhetek, gumi meg allergizál mindkettőnket (a latexmentes is).
2022. ápr. 25. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján én valamilyen hormonális problémára gondolok. Javaslom, hogy menj el egy nőgyógyászati vizsgálatra, és egy hormonsort is érdemes lenne nézetni. Nálam pl pajzsmirigy probléma okozott hőhullámokat, de ezen kívül kb az egész szervezete hatással van a működése, többek között emésztőrendszeri tüneteket is okozhat.
2022. ápr. 25. 11:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2022. ápr. 25. 11:56
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

"gumi meg allergizál mindkettőnket (a latexmentes is)."

Hopp, megint itt van egy biológiai fenomén páros. 😂

2022. ápr. 25. 12:24
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Menj el nődokihoz.
2022. ápr. 25. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
7# igazakat ír. Hormonproblémád van csak.
2022. ápr. 25. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Komoly hormonproblémád lehet, menj el orvoshoz,hogy minél előbb helyre gyere
2022. ápr. 25. 13:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, el fogok menni orvoshoz. Köszönöm a válaszokat!
2022. ápr. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!