16 éves vagyok és 11 napja késik a menstruációm. Általában pár napot szokott csak késni, viszont múlt hónapban is 10 nap késés után jött meg, de a vérzés teljesen normális volt. Lehet csak egy sima hormon zavar? Lennt bővebben kifejtem.
Sziasztok!
A barátommal együtt voltunk és óvszerrel védekeztünk 2 hete viszont az óvszer kiszakadt és nagy valószínűséggel előválladék került belém, de szerencsére nem belém élvezett. A melleim fájnak mint ahogy menstruáció előtt szokott, elő jöttek a pattanásaim és ilyen nyilaló fájdalmat is érzek az alhasamban szóval nem tudom, hogy mi állhat a háttérben. Szerintetek van esély a terhességre?
Sürgősségi fogamzásgátlót kellett volna bevenned, miután kiszakadt. Illetve tanulmányozzátok át a barátoddal az óvszer helyes használatát, mert a szakadások nagy részében nem a gumi a hibás.
Ha máskor is ennyit késik, valószínű most is. Viszont terhességi teszt már kimutatná, ha terhesség miatt késne 11 napot. Vegyél párat és nyugodj meg, a stressz miatt is késhet.
Ne várj jövő hétig! Az miért jó, ha homokba dugod a fejed????
10 nap késésnél a leggagyibb 300 firintos teszt is kimutatja a terhességet és kb minden sarkon lehet venni
Szerintem nem vagy terhes, csak túlparázod.
Én 21 éves vagyok, 5 éve szexelek a barátommal védekezés nélkül, megszakítással. Még soha nem voltam terhes!
Ne aggódj!! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!