Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ilyenkor mi van? Lent...

Most ilyenkor mi van? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés
Parommal nagyon sokszor fekudtunk le gumi nelkul, es nagyom sokszor belem is elvezett, megsem lettem terhes, pedig volt amikor peteereskor tortent, es volt amikor kesett picit, aztan volt amikor elobb jott meg, volt hogy alig volt meg csak par napig pedig 6-7napig tart, aztan volt amikor 8 napig omlott..most peteereskor voltunk egyutt 3x es 2x belem elvezett, honap vegen kell megjonnie..pedig eleg fiatal vagyok amugy, 20 eves, es egeszseges, nem ertem miert tortenik ez..

2017. júl. 12. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Most mi? Gyereket akartok? Ha 1 év alatt nem jön össze, akkor érdemes orvoshoz menni, addig belefér simán. Egyébként nem csak nálad lehet baj, hanem a párodnál is.
2017. júl. 12. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1 évig ha nem jön össze akkor érdemes orvoshoz menni, addig teljesen normális.

Azt írod egészséges vagy, ezt biztosan tudod? Jártál kivizsgálásokra, mert rengeteg problémának nincs tünete.

(Nekem pl Leiden mutációm van, ami úgy derült ki, hogy lett egy trombózisom, előtte semmi gondom nem volt vele)

Párodnál is lehetnek problémák (pl herevisszér, ami gyakori és nincs tünete)

Szóval hidd el ezer dologtól függ. Esetleg használj ovu tesztet vagy hőmérőzz, hogy biztosan tudd az ovulációt.

2017. júl. 12. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem esel teherbe és össze-vissza menstruálsz: miből gondolod, hogy egészséges vagy?

Ideje lenne ki vizsgálni, mi a gond.

2017. júl. 12. 13:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Mielott nem elvezett belem normalis volt a mensim
2017. júl. 12. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Uhhhhh :(

Huzzatok gumit kerlek :(

2017. júl. 12. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem az jön le a leírásodból, hogy össze-vissza menstruálsz. Hol késik, hol hamarabb jön meg, hol kevesebb, hol több ideig tart. Ez nem azt mutatja, hogy minden rendben. Honnan tudod, hogy van peteérésed? Ovu-tesztelsz? Méred az ébredési hőd? Nőgyógyász bármilyen módon ezt megerősítette?
2017. júl. 13. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb terhes leszel, nyugi, van akinek egy alkalom is elég, másoknak több kell. Ha mindketten egészségesek vagytok terhes leszel védekezés nélküli szextől. Nekem első babánál egy év kellett, másodiknál nyolc hónap, nincs két egyforma ember. Ha viszont nem akartok még babát, védekezzetek
2017. júl. 13. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy beléd élvez és hogy össze-vissza menstruálsz nincs összefüggésben! A kettő nem befolyásolja egymást. Viszont lehet kicsit utána kéne olvasnotok a dolgoknak, hogy jobban képben legyetek...
2017. júl. 13. 15:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor menstrualok osszevissza amikor belem elvez! Alapbol rendben van a mensim.
2017. júl. 13. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez egy véletlen egybeesés akkor, mert a kettő között semmilyen összefüggés nincsen.
2017. júl. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!