Kalkulátor szerint 3+5 napos terhes vagyok. Erre már lehet tesztelni vagy még korai lenne?
Szia!Nekem lombik volt és ha kiszámolom a dpo-kat akkor már 11.dpo-n halványan de pozi volt a tesztem(10-es teszt),aztán 12.dpo-n volt beágyazódási vérzésem és azt hittem ennyi volt és megjött:D
Ezután semmi vérzés nem volt már hanem napról napra egyre erősebb lett a teszt,végül a 25-ös is már tűzpiros volt.
Magyarán menzesz előtt 3 nappal már pozitív volt a tesztem de nagyon halványan.Nyilván nem tudhattam hogy kémiai lesz e hanem csak reménykedtem hogy nem.Nem az lett végül.Tesztelhetsz már ha nagyon kíváncsi vagy.
Menzesz napján 99%-os lesz az eredmény.
Te jó ég, ennyi tirpák bunkót egy helyen! :D
Komolyan nevetségesek vagytok. Még ha igazatok is van, hogy felesleges előbb tesztelni, muszáj ilyen gusztustalan, arrogáns, lekezelő stílusban válaszolni?
Ezek a lepontozások meg…
Egyszer volt egy kérdés, hogy tényleg van-e olyan nő, aki érzi a peteérését. Ha igen, akkor mit érez. Válaszoltam rá, hogy én érzem, és leírtam, hogy mit. Erre fossá pirosozták a válaszomat, csak mert ők nem érzik a sajátjukat. :D ott oltogattak, hogy értsem meg, hogy ilyen nincs, és kizárt, hogy én azt érzem, ő sosem érez semmit.
Fuh, na mindegy.
Kérdező, ha gondolod tesztelj, egy facelle már mutatja, ha van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!