Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kalkulátor szerint 3+5 napos...

Kalkulátor szerint 3+5 napos terhes vagyok. Erre már lehet tesztelni vagy még korai lenne?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 09:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Kedves 24., 25., 29.! Kedvesek vagytok, köszönöm. És nem azzal van a baj, hogy valaki nem nekem kedvező választ ír, hanem amilyen stílusban...
2022. ápr. 21. 10:34
 32/61 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jól szórakozol! Remélem, az életed is ennyire boldog. De lehet, hogy nem, ha másokon való röhögés okoz örömöt.
2022. ápr. 21. 10:35
 33/61 anonim ***** válasza:
60%

24-es válaszoló vagyok.

Miért kell lepontozni azt, aki hamarabb tesztelt, mert valami "más" volt abban a ciklusban?

Nekem például a 20.napon eszembe sem jutott, hogy terhességtől lehet az, amit éreztem, főleg, hogy első próbálkozós hónap volt, mindenféle (kezelt) hormongonddal... tehát még csak nem is bebeszélés, mert baromira nem számítottam rá, és nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam rengeteg idő lesz, mire összejön.

Gondolom, azért nem hasznos, amit írtam, mert nem vártam meg az elmaradt menstruációt, mint itt minden tökéletes, normális nő. 🙂

2022. ápr. 21. 10:37
 34/61 A kérdező kommentje:
Egyébként miért lenne pofáraesés?! Nyilván azt szeretném, ha pozitív lenne, de elfogadom, ha nem. A kérdés nem erre irányult.
2022. ápr. 21. 10:39
 35/61 anonim ***** válasza:
64%
Engem is azért pontoztak le. Pedig a valóságot írtam le. Ne foglalkozz velük, nem érdemes! Azért vannak a korai tesztek, mert előbb kimutatják. Hogy megmarad- e a terhesség, az nem ezen múlik. És ha negatív lesz? Akkor ez van.
2022. ápr. 21. 10:41
 36/61 A kérdező kommentje:

Pontosan.🙂

Köszi.

2022. ápr. 21. 10:46
 37/61 A kérdező kommentje:
Elég lett volna, ha annyit írnak (vagy ír), korai, még nem javasolják. Azt én is tudom, ha kalkulátor szerint ennyi idős vagyok/lennék, nem azt jelenti, hogy terhes is vagyok.
2022. ápr. 21. 10:48
 38/61 anonim ***** válasza:
71%
Tesztelj ha akarsz, de legalább legyen már egy halvány pozitív teszted mielőtt leírod, hogy terhes vagy.
2022. ápr. 21. 10:58
 39/61 anonim ***** válasza:
65%

Persze, nyilván nem kell velük foglalkozni, csak feltűnt. Mondjuk nem csak itt, hanem más kérdésnél is, hogy érdemi választ nem adnak, csak bunkóznak azzal, aki "nem normális nő" , és hamarabb tesztel, meg lepontozzák azt, aki leírja a tapasztalatát, ami nyilván más, mint az övéké.

Egyesek elég furcsák, és frusztráltnak is tűnnek.

2022. ápr. 21. 10:59
 40/61 anonim ***** válasza:
70%
Nekem 6 nappal mensi előtt mutatta, 3+1 nél lett+ a tesztem
2022. ápr. 21. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!