Kalkulátor szerint 3+5 napos terhes vagyok. Erre már lehet tesztelni vagy még korai lenne?
Kedves Kérdező!
Nekem mindig 24 naposak a ciklusaim, nincs benne összevisszaság, a 22.napon délutáni vizeletből erős pozitív volt a Predictor teszt.
Annyi "tünetem" volt, hogy máskor a 22-23.napon mindig van barnás pecsételő vérzésem, most viszont csak a 20.napon kb 20 percig volt egy nagyon erős hasfájásom, szúrt kegyetlenül egy pontban, alig tudtam a munkahelyemen ülni az írósztalnál. Aztán egy csepp barnázásom volt a wc papíron közvetlen utána, amikor kimentem mosdóba.
Én ekkor el is könyveltem, hogy most még hamarabb kezdődik a pecsételés, de aztán feltűnt a rákövetkező napokban, hogy többet nem volt, és furcsának találtam.
Ezért csináltam 2 napra rá egy tesztet kíváncsiságból, hiszen ilyen még sosem volt, se az a kegyetlen szúró fájdalom. Ezen kívül csak a szokásos PMS tünetek voltak.
"Nem könyveltem el, hogy az vagyok."
...
"Kalkulátor szerint 3+5 napos terhes vagyok." "TERHES VAGYOK."
Szegény egyik szavával vágja a másikat.😃 de egyébként csinaltal mar tesztet vagy engedélyre vársz?
Ja bocsi, megint kérdeztem én hülye.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!