Nagyon félek, hogy teherbe esek, de még nem szeretnék? Tabi mellett mennyi az esélye?
21 éves lány vagyok és nagyon félek, hogy a tabletta szedés ellenére teherbe fogok esni. Sok ilyen sztorit hallottam. 3 hónapja szedem, eddig még nem volt baj.
Tudom, nem jó ezen kattogni, de valamiért az nyugtat meg, ha sem előváladék, sem ondó nem került belém. A párom viszont nem tud elmenni óvszerben. Ez nem nyafi, tényleg nem sikerül neki, mert próbáltuk. Sosem lesz így önfeledt a szexuális életem? Most azt csináljuk, hogy nem húz óvszert a párom, de nem megy el bennem. +tabit szedek. Ugye így nem eshetek teherbe? A tabit órára pontosan szedem.
Ha rendesen szeded, 0.0001%az esélye, ne parázz rá ennyire.
Annyi a dolgod, hogy szeded rendesen.
Off de aki itt azt állítja hogy gyógyszer mellett lett terhes, meggyőződésem, hogy hanyag, nem létezik, hogy itt mindenki benne van abban az egy tízezrelékben...
Hát ez beteges már komolyan.
Kicsit engedd el ezt a dolgot mert soha nem fogod élvezni az egészet.
Ennyire ne pörögj rá, felesleges.
Kiegészítő védekezés nem kell mert 4 óra kell a gyógyszer felszívódásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!