Elméleti kérdés: Mi történik, ha valaki fogamzásgátló szedése mellett teherbe esik? Mit mond neki a nőgyógyásza, ha ez derül ki? Mit kell tennie? Mennyi az esélye annak, hogy megmarad a baba?
Mint írtam, elméleti kérdés, engem nem fenyeget ez a veszély. Egy könyvhöz kéne.
Addig eljutok, hogy azonnal abba kell hagyja a fogamzásgátló szedését, de többet nem tudok. Mit mondana a doki egy ilyen nőnek? A baba megmaradna? Mennyi idő után nem maradna meg? Úgy értem, ha pl. egy hónappal a teherbeesés után tűnik fel az illető nőnek mivel nem volt megvonásos vérzése, akkor a baba túlélné azt az egy hónapot a tabletta mellett is? Vagy nem hat rá ilyen módon?
Nem,így nem lehet vetélést előidézni. Ez nem abortusztabletta! Ráadásul,míg nincs köldökzsinór,nem is jut el a babáig semmi! Tőled függetlenül él benned,és a szikhólyagból táplálkozik.
Pont ezért kell speckó gyógyszer a vetélés beindításához.
A fogamzásgátló semmi.
Életemben először írtam a terhesség alfórumra és hetek óta nem tettem fel kérdést. Fogalmam sincs, miről beszélsz. Nem kell azonnal (vakon) következtetéseket levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!