Progeszteron hiány és megszakításos védekezés mellett mennyi az esélye hogy teherbe essek?
Teherbe tudsz esni így is. Legfeljebb nagyobb az esély a vetélésre.
"A párom tiltakozik az óvszer ellen." 😂 Hát ezt felnőtt, értelmes embereknél el nem tudom képzelni. Viszont ebben az esetben ne legyen ilyen "2-3 évig biztos nem tervezünk" kitételetek, mert rendes védekezés (gyógyszer vagy gumi) nélkül nem lehet tervezni. Az csak hazardírozás.
Ugy birom itt a gumi ajanlgatast,de sajat tapasztalatom is az es tobb baratnomie is az,hogy a gumi eleg gyakran szakad….
Megszakitas nekem sokkal biztonsagosabb volt,soha nem volt belole semmi bajom.Ellenben gumival szinte folyamatosan mehettem anti bebi tabiert…plusz mindig gorcsoltem hogy ahaj mi lesz amikor kihuzza a vegen es megint szanaszet van szakadva..
4.
Arról, hogy nem tudjátok használni a gumit, nem mi tehetünk.
Érdekes, hogy 20+ év szexuális élet alatt 2x ha volt ilyen gondunk, akkor is időben észrevettük, mert mondjuk mi szoktunk pózt váltani menet közben.
Az is érdekes, hogy az elég kiterjedt baráti körömben sem igazán panaszkodott még erre senki...
Persze van egy réteg, akiknek mindig kiszakad a gumi... De hát ugye olyan ember is volt már, aki a mikroban akarta megszárítani a macskát...
5, jaja persze sose szakad es csak a “bizonyos “ retegnel szakad havi 2x ,mert ez egy okos gumi ..
amugy amit 6 ir is tejesen igaz azert nem olcso ennyi gumit venni.Mi is napi 1-2x szexelunk..de nekem mont irtam megszakitas tokeletesen bevalt.Es rotkan amikor gumit hasznalunk a baratom keresere,hogy ne kellejen megszakitania bizony 50-50%ban szakad. De mar megnodntam neki soha tobbet nem engedem gumival,mert tobb antibebit nem veszek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!