Menstruáció utolsó napján, védekezés nélküli aktus után van okom az aggodalomra? Többi lent!
Kb 7 napig szokott tartani a menstruációm, azonban az utolsó napon már nem volt semmi folyásom, így úgy döntöttünk a párommal, hogy szexelünk. A váratlan aktus miatt nem volt nálunk gumi, és fogamzásgátlót sem szedek. Tekintve, hogy nem volt még akkor peteérésem, és, hogy elvileg időben kivette, mennyi esély van egy terhességre? Miután alkalmaztuk a megszakításos védekezési formát, még kétszer visszarakta és folytattuk. Ilyenkor mi a helyzet?
Tudom, nem a legmegfelelőbb helyen érdeklődöm, de mielőtt hívnám a dokimat, gondoltam itt felteszem nektek a kérdést!
Előre is köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszát!
Van esély a terhességre
Nem sok, de van
A megszakítás még mindig nem védekezés
Egyes jól mondja. Elég kicsi az esélye. Se peteeres, ki is vette. De mind ezeken felül még egy minimális esély akkor is lehet a terhességre. Valószínű h messze még csak az 1 % alatt is van, de akkor is kellemetlen, ha épp te leszel a 0,001% százalék, aki így esett teherbe 😅
Nem olyan nagy dolog amugy ovszert venni, minden benzinkúton, sarki élelmiszeresben, patikában árulnak. De legalább ne tette volna vissza a pocset elelvezes utan. Remélem megtorolte legalább.
Ahogyan az előttem szólók is hangsúlyozták nem kizárt, de nagyon valószínűtlen a terhesség, óriási balszerencse kéne hozzá. Legkisebb a teherbe esés veszélye a mensit közvetlenül megelőzően és utána közvetlenül.
Egyébként nincs olyan, hogy kizárt a terhesség, ha behatolás volt. Se a gumi, se a tabletta, se más nem 100%-os. Csak a valószínűsége oly csekély, hogy nem kell foglalkozni vele.
Nyugodj meg, nem vagy terhes.
Valószínűleg nincs baj, DE ha nem mosta meg magát, akkor gyakorlatilag teljesen mindegy, mivel bekerült a hüvelybe az ondó.
Őszinte leszek: szerintem van esély arra, hogy az vagy, beszélj egy orvossal. És mindig mindig MINDIG legyen nálad óvszer.
Elméletben a spermiumok képesek életben maradni pár napig, viszont ha a menstruáció utolsó napján/elmúlásakor történt a dolog, nagyon pici az esélye hogy teherbe ess!
Ha ez megnyugtat, csinálj pár nap/hét múlva terhességi tesztet, kétlem hogy pozitív lenne.
Máskor ügyelj rá, hogy legyen nálad valami, ha rátok tör a vágy :^)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!