Orgazmusnak van köze a teherbeeséshez?
11/20 A kérdező kommentje:
Lh tesztelni szoktam, peteérésem szokott lenni. Jövő héten készülök az új dokihoz, aztán majd meglàtom mit mond :)
Az a baj, sokszor hiába nem akarok rágörcsölni, hogy mégis sikerül.. nehéz elengedni ezt a dolgot, pedig tudom könnyebb lenne, de mondani könnyebb :DD
Segíthet, de nem a hiánya miatt várat magára a teherbeesés. Evolúció ide vagy oda a nők nagy részének nincs orgazmusa és megis teherbe esnek. Viszont az élvezetes szex, a kettesben töltött boldog pillanatok, az ellazulás fontos. Nem lehet, hogy ez volt meg decemberben és most nagyon rágörcsöltél? Sajnálom, hogy elment a baba, nagy ölelés neked és remélem hamarosan összejön!
2022. ápr. 18. 22:35
13/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez meg volt akkor.. azóta viszont nem tudok úgy igazàn ellazulni. Nem tudom mit kellene tenni, hogy eltudjak végre lazulni közben.
13. Azt javaslom szexeljetek a szex öröméért és ne azért, hogy baba legyen belőle. Tudom, mondani könnyű de ha újra élveznéd a kettesben töltött pillanatokat orgazmus is lenne és talán a baba is könnyebben jönne.
2022. ápr. 18. 22:40
LH teszt nem igazol ovut! Önmagában az keves. Hogorbe, vagy UHos kovetes igazolja. Azert írom, mert becsapos tud lenni, es ha rosszkor kezded kenni, vagy az LH teszt pozi lesz, de megsem lokodik ki a petesejt, esetleg ujra probalkozna a szerevzet, total kaoszt tudsz tenni magadban. tobbet artasz mint használsz. Ezeket veny nelkul kaphato hormonpotlo, vagy hormon stimulalo szereket/gyogynovenyeket, alapos utanajaras utan szabad csak használni.
2022. ápr. 18. 22:42
16/20 A kérdező kommentje:
Nézett a dokim hormonpanelt, akkor is kicsit alacsony volt a progeszteron. Minden más elvileg rendben volt akkor. Voltam màr akkor uh-n mikor pozi volt az lh teszt, és akkor volt is érett tüszőm, de akkor most már teljesen tanácstalan vagyok :D
Nem az orgazmus hiánya miatt nem sikerül neked hanem más miatt.
Semmi köze a női orgazmusnak a teherbeeseshez.
2022. ápr. 19. 08:22
Mi elég régóta próbálkozunk, már a problémát is tudjuk, de eddig egyszer sikerült egy kémiai terhességig eljutnunk és az egy olyan orgazmussal sikerült, amilyenem se előtte se azóta nem volt.
Én hiszek benne, hogy valamennyi közé van hozzá.
2022. ápr. 19. 15:12
Nekem ritkán van orgazmusom, (ettől függetlenül természetesen élvezem az együttléteket) mégis sikerült elsőre a baba, úgyhogy nem tudom mennyi köze van hozzá. De lehet mi csak nagyon szerencsések voltunk, hogy anélkül is sikerült.
2022. ápr. 19. 16:05
16,
Nezd, ez ugy mukodik, hogy minden honapban amikor pozi lesz az ovuteszted, UH kovetessel megallapitja a doki, hogy kilokodott e a petesejt. Ha nem, akkor progezsteron potlasa tilos. Ha kilojodott lehet potolni. De ezert eljarkalni mar csak vegso esetben szoktak. Homerozes kimutatja minden honapban hogy kilokodik e. Ha csak nincs brutal progi hianyod, mert akkor nem ugrik meg a hő. A sargatest termeli a progeszteront, ami hoemelkedessel jar. Általában egy kisebb progi hianynal a hogorbe még igazol. Ees akkor ugyszint mehet a krem
2022. ápr. 19. 17:08
Kapcsolódó kérdések: