Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Orgazmusnak van köze a teherbe...

Orgazmusnak van köze a teherbeeséshez?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán jutok sajnos orgazmushoz szex közben, decemberben sikerült, akkor terhes is lettem. Lehet annak ahhoz köze? Akkor sajnos elvetéltem, azóta pedig mèg nem sikerült :(
2022. ápr. 18. 21:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2022. ápr. 18. 21:49
 2/20 anonim ***** válasza:
48%
persze, hogy van. Olyankor elkezd lüktetni a hüvely,ami segíti a spermium bentebb jutását
2022. ápr. 18. 21:59
 3/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha babát szeretnétek, akkor szex után intezzétek el hogy neked is jó legyen mert helyes amit a 2# írt.
2022. ápr. 18. 22:04
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
2#,es ,nem ezen mulik. Gyertyaallas akkor tobbet er.
2022. ápr. 18. 22:07
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Minimálisan segíti a teherbeesést az orgazmus. Elhanyagolható. Ezért van az, hogy, akkor is teherbe eshet egy nő ha megerőszakolják, vagy inszeminácio során, egyik esetében sincs orgazmus.
2022. ápr. 18. 22:08
 6/20 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam, amit a 2-es írt.

De viszont abban is van valami, amit az 5-ös írt.

A progeszteron szintem néha alacsony, ahhoz rendeltem most krémet, hátha ér valamit. Novemberben szedtem Duphastont, lehet annak volt még hatása. Azóta sem írja fel a dokim.. most készülök új dokit keresni.

2022. ápr. 18. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Progeszteron potlo termeket csak igazolt ovu utan szabad használni, erre figyelj
2022. ápr. 18. 22:19
 8/20 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, a kettesnek 3 nak igaza van, 4# a tipikus okostojás aki megjelenik és cafol.

Kérdező : kérdezd meg a nőgyógyászodat akkor!

Meg fogja erősíteni hogy evolúciós találmány a "lüktetés" továbbítani a spermiumokat.

Természetesen nem csak ezen múlik a megtermékenyülés.

2022. ápr. 18. 22:21
 9/20 anonim ***** válasza:
23%
Utóirat : és természetesen a férfi is azért lüktetve spriccel.
2022. ápr. 18. 22:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet minimálisan segíti, de ezért találta fel a természet akkor is. A gyertyaállás nem segít, ez nem olyan, hogy, folyik össze-vissza, aztán betalál
2022. ápr. 18. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!