Lehetséges a 21. ciklus napon beágyazódási vérzés? 31 napos ciklus.
Sziasztok! A ciklusaim általában 31 naposak. A naptár az ovukat általában a 18. napra tette,amik valósak is voltak,mert mindig akörül voltak a tüntetek.
Utolsó mensim március 27-én jött meg,van hogy 7 napig is vérzek.
Most áprilisban valamiért a a 14. Napon éreztem az ovus tüneteket szombaton. Előtte csütörtökön voltunk együtt párommal.
Ma reggel meg mentem ki évre és ilyen halvány rózsaszín színű cucc volt a wc papíron.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!:))
Szóval 2 nap múlva egy olcsóbb :D terhességi tesztet elvégezhetek?
1 vagyok 1 év tesztelési tapasztalattal mondom egyik sem mutatja olyan hamar mint a predi, még a dm es prima ami kb olyan hamar mutatja de azt eddig nem próbáltam.
A predi nekem sosem volt fals +,most is 8 dpo tól mutatta, míg sok 10 es teszten csak 10-11dpon derengett valami.
nekem a rossmann sajátmárkás tesztje bevált, az is 10es.
ha előbb volt ovud 4 nappal, a mensid is 4 nappal előbb kellene hogy esedékes legyen. persze ezt biztosra nem tudhatod ha nem követted lh teszttel vagy hőgörbével, de hamarosan kiderül majd 🙂
ha jól értem, 1 hete volt ovud. ha így volt, vasárnap az 1.dpo, szóval kb kedden reggel lenne reális szerintem az a 10es teszt, ha ez beágyazódási vérzés volt :) szorítok! 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!