Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha már szültem egy babát és...

Ha már szültem egy babát és kistestvért tervezzük, mennyi "próbálkozási" időt adjunk magunknak? Kevesebb vagy hosszabb idő kell a 2. babához?

Figyelt kérdés
Az első fél év alatt jött össze.3 évnél nagyobb korkülönbséget nem szeretnénk a testvérek között.
2008. dec. 17. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szia totál hAsonló cipőben járunk...kisfiam 26 hónapos s minden vágyunk még egy baba....de nem jön még...kisfiam legelsőre összejött viszont most már fél éve próbálkozunk s semmi, de vkinél meg első nem sikerül rögtön második igen...de én minden hónnapot nagy csalódásként élek meg...így h elsrő sikerült kisfiunk
2008. dec. 17. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekem az elsö lányom 4hó alatt jött össze,most pedig fél év kellett.Szerintem változó.Sok sikert.31hetes kismama
2008. dec. 17. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat erre aztan egyaltalan nincs recept! Ez teljesen valtozo, meglatod akarmennyi kismama leirja naluk hogy volt, mind mas lesz. Kezdjetek el most, hatha idobe tellik. Ha meg jon, akkor is ugyis meg 9 honap, sok sikert nektek!
2008. dec. 17. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A fiam tiz eves es most jon a teso,masodik hazassagbol,egyaltalan nem banom a nagy kulombseget,pedig nagyon sokan furcsan, rendellenesen neznek az "oreg"kismamakra.
2008. dec. 17. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az en lanyom 18 es fel honapos es mi is mar fel eve probalkozunk kb es meg a teso az ugy nez ki nem akar jonni, pedig nagyon szeretnenk a lanyom elsore oszejott.
2008. dec. 17. 22:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kisbabám még csak 8 hónapos és azon gondolkoztam, hogy mikortól próbálkozzunk újra, mert túl kicsi korkülönbséget se szeretnék.Drukkolok mindenkinek!!
2008. dec. 18. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk az első manó rögtön jött és most vagyok kb 4 hetes babás.Mi március óta próbálkoztunk de a szoptatást csak 3 hónapja hagytuk abba.A fiam most 2és fél éves.Sok sikert!
2008. dec. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!