Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kislányom 6 hónapos, szeretnén...

Kislányom 6 hónapos, szeretnénk neki idővel kistestvért. Elég nehezen estem teherbe (1,5 év), a másodikkal is ilyen nehéz lesz?

Figyelt kérdés
Kb. 1,5 év korkülönbséget szeretnénk a babák között.
2009. febr. 19. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos ezt előre nem lehet megmondani. Én háromszor voltam terhes, ebből sajnos csak egy baba született meg és nekem mindhárom terhességemnél pont egy év kellett. Most már 1,5 éve próbálkozunk a tesóval és semmi. Biztos nagyobb az esélyed, hogy ez is nehezebben jön össze, de lehet, hogy véletlenül elsőre sikerül.
2009. febr. 19. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

nekünk fél év kellett a gyerekre, most gyakorlatozunk a kistesóra, úgy tervezzük, hogy csak fél év múlva jön össze, addig meg hátha alapon. azt mondják a második már valamivel könnyebb, de van aki elsőre esik gyorsan teherbe és a másodikra vár éveket. szerintem ez sajnos kiszámíthatatlan.

az tény, hogy a hormonális gondok esetén a szülés sokat segít, hogy legközelebb hamarabb teherbees, de pl. egy hátrahajló méh esetében anatómiailag ugyanaz marad a helyzet, mint volt, mivel okot nem írtál (lehet, hogy nem is volt), amire gyanakodtak, hogy miért nem estél teherbe, így csak tippelni lehet....

szerintem lassan kezdjetek gyakorlatozni, max egy kicsit hamarabb jön a tesó...

2009. febr. 20. 09:51
 3/3 anonim válasza:
Mi 3 évig nem védekeztünk, és semmi nem volt, elkezdtem szedni a Gravidát 1 hónap után terhes lettem. Próbáld meg vitaminnal. Nekünk bejött.
2010. febr. 4. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!