Hány hónappal az első babátok megszületése után döntöttétek el, hogy kistestvért szeretnétek?
Születése előtt. Utána születése után 3 hónappal már komolyabban beszéltünk róla. Majd alig vártam, hogy betöltse az 1 évet, hogy abbahagyjam a szoptatást és próbálkozzunk.
14 hónapig szoptattam, 17. hónapban sikerült a kistestvér.
Most a fiam 25 hónapos én 35. hetes kismama
Amikor hazajöttünk a kórházból én már mondtam,hogy jöhetne is a tesó,persze ez nem volt lehetséges. Ez az álláspontom kitartott kb a lányom fél éves koráig. Akkortájt egy kicsit nehezebb kezdett lenni vele a dolgom,és egyre kevésbé éreztem,hogy alkalmas lenne egy tesó. Olyan 1 éves és 1,5 éves kora között kifejezetten azt mondtam,hogy nem bírnék el még egy gyerkőccel,az tuti,voltak napok amikor annyira ki voltam merülve,hogy kategorikusan kijelentettem a férjemnek,hogy márpedig nekünk nem lesz több gyermekünk.
Most 21 hós a lányom,és már tervezzük a másodikat,és gyakorlatilag bármikor jöhet,ha akar!
2,5 éves a fiam, eddig váltig állítottam, hogy soha többet, mert nagyon nehéz volt vele. Aztán a múlt héten szóba került a mi lenne ha. Végül abban maradtunk, hogy jövőre nekiállunk a tesóprojectnek.
Egyetlen feltételt támasztottam, hogy párom bejöjjön velem a szülőszobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!