Milyenek voltak az első hónapok gyermeketek megszületése után?
Őszintén?? :) A kisfiammal (első baba) kaotikusak és borzasztóak, minden egyes napot csak úgy "túlélni" igyekeztem...
Nagyon "elsőbabás" voltam. A fiam meg eszméletlen hasfájós, akármit próbáltunk semmi se használt neki.
Mi is először próbáltuk kézben altatni, ringatni, de egész egyszerüen a fiam utált kézben lenni ha fáradt volt, csak még jobban üvöltött tőle. Nekem az jött be hogy nagyon figyeltem, mikor álmosodik és az első ásításoknál már letettem aludni és akkor csak 2-3 percet nyűglődött az ágyában és elaludt. Ha ezt a pillanatot lekéstük, akkor onnantól folyamatos üvöltés volt amíg totál be nem ájult szegény.
Tejem is nagyon nehezen volt annyi amennyi kellett volna, egy küzdelem volt azt is mindig fenntartani különböző praktikákkal.
3 hós korától viszont szerencsére mintha elvágták volna, elmúlt a hasfájása, kedves barátságos baba lett.:)És úgy nézett ki egy nap h reggel szopizott majd ébren volt olyan 1 órát, aztán aludt 2-3-at majd megint evett, ébren volt, és ez így ment este 5-6ig amikor viszont volt egy nyűgösebb időszakunk, de este 9től hajnali 1ig aludt, akkor ébredt egyet de azután is reggelig aludt.
Most a lányom (második baba) már a kezdetektől 4 óránként eszik, nem fáj semmilye, tejem is rengeteg van, imád kézben lenni és már átalussza az éjjelt egy hónapja (4 hós) Öröm vele az élet, teljesen más baba mint a fiam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!