Terhességi teszt lehet pozitív attól hogy elázott?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 dpo-n (7 nappal ovuláció után). Van itthon egy rakat tesztem így gondoltam ellövök egyet 2. pisiből (előtte hajnalban voltam wc-n). Azt hittem tök nega lesz de legnagyobb meglepetésemre már 1 perc múlva látszott a csík, nagyjából egy óra múlva mikor teljesen megszáradt már egyértelmű rózsaszín csík lett rajta. A tesztre nem rápisiltem hanem pohárból öntöttem rá de így is mintha elázott volna. Valahogy nem tudom elhinni hogy 7 nappal ovu után pozi legyen ráadásul ennyire egyértelműen. Járt már így más is? (Az ovulációm ideje biztos mivel követett peteérésem volt - lh teszt, hőgörbe, ovus fájdalom - szóval az kizárt hogy előbb lett volna)
2022. ápr. 4. 18:06
31/35 anonim válasza:
Mi lett veled azóta kedves kérdezö?
33/35 A kérdező kommentje:
Aznap mikor nem vártam reggel lett egy erősebb pozitív tesztem (Clearblue és egy Predi) de délután elkeztdem pecsételni. Itt már tudtam hogy vége mert én nem tartozom a “megjött mégis terhes vagyok” nők táborához. A vérzésem nem erődödött és még másnap is erősödő pozi tesztjeim voltak így bepánikoltam hogy méhen kívüli, volt már benne részem. Most tartok a vérzésem 5. napján de nem olyan mint lenni szokott, hol van hol nincsen nem is olyan erős viszont ahhoz meg sok hogy ennek jó vége legyen. Tegnap már annyira halvány volt a tesztem hogy inkább negatívnak mondanám (ugyan azok a fajták). Holnap még a biztonság kedvéért csinálok egyet, ha negatív lesz teljesen (és az lesz) akkor megnyugszom hogy ha kívül próbált megtapadni megoldódott magától. Jövőhéten megyek hycosy vizsgálatra
2022. ápr. 14. 11:55
34/35 anonim válasza:
Ne add még fel szerintem.Jövőhéten úgyis lesz uh az átjárhatóságid előtt.Lehet jó híreket kapsz.
35/35 A kérdező kommentje:
A reggeli tesztem már teljesen negatív. Összességében elmondható hogy a posztban belinkelt teszt ami elázott, hibás volt. Olyan nincs hogy egy teszt ennyire pozitív legyen majd teljesen negatív aztán újra elkezdjen szép fokozatosan pozitívvá válni. Mindig megfogadom, hogy a nemvárt előtt nem tesztelek aztán sosem sikerül betartani de semmi másra nem jó csak napokig tartó stresszforrásnak. Sajnos mivel már megtapasztaltam a méhen kívülit is így hiába várom meg a vérzést akkor sem lehetek benne biztos hogy rossz helyen nincs e véletlenül valaki.
2022. ápr. 15. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!