Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt lehet pozitív...

Terhességi teszt lehet pozitív attól hogy elázott?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 7 dpo-n (7 nappal ovuláció után). Van itthon egy rakat tesztem így gondoltam ellövök egyet 2. pisiből (előtte hajnalban voltam wc-n). Azt hittem tök nega lesz de legnagyobb meglepetésemre már 1 perc múlva látszott a csík, nagyjából egy óra múlva mikor teljesen megszáradt már egyértelmű rózsaszín csík lett rajta. A tesztre nem rápisiltem hanem pohárból öntöttem rá de így is mintha elázott volna. Valahogy nem tudom elhinni hogy 7 nappal ovu után pozi legyen ráadásul ennyire egyértelműen. Járt már így más is? (Az ovulációm ideje biztos mivel követett peteérésem volt - lh teszt, hőgörbe, ovus fájdalom - szóval az kizárt hogy előbb lett volna)

[link]

[link]

2022. ápr. 4. 18:06
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
9 dpo a mai nap
2022. ápr. 6. 08:15
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a predictor nem pozi, szinte minden tesztem ilyen volt éveken keresztül
2022. ápr. 6. 08:36
 23/35 anonim ***** válasza:
88%

Ha itt eltelt 2 nap akkor ez a predi sajnos nem reménytkeltő. Sokszor lesz rajta csík.

Valószínű elindult de....

Ne legyen igazam🙏

Tesztelj még holnap is viszont ugyan olya a tesztet használj h látszik e az erősödés.

15

2022. ápr. 6. 08:42
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

"Mind a 3 pozitív lett, halványan de egyértelműen. A Prediről csatokok képet mert csak azt tudtam jol fotozni"

Nem akarok vészmadárkodni, de ha a predit tudtad csak jól fotózni és azon is csak ennyi látszik, az nem túl biztató...

Mondjuk amúgy sincs semmi értelme késés előtt tesztelgetni, de te tudod, hogy mihez van ideged...

2022. ápr. 6. 10:23
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindhárom egyértelmű, akkor a másik kettőt is “jól tudnád fotózni”! Egyébként a kérdésben feltett teszt egyértelmű, de ezt a Predit negativnak mondanám inkább :/
2022. ápr. 7. 13:40
 26/35 anonim ***** válasza:
3 nap alatt erősödnie kellett volna, de ez halványabb, mint az első.
2022. ápr. 7. 13:43
 27/35 anonim ***** válasza:
2 nap múlva tesztelj újra.Ha erősödik akkor reménykedhetsz hogy esetleg valami elindult.Semmire sincs garancia sajnos.Én már csak tudom mert a magam kárán megtanultam.25-ös full pozi tesztek majd az uh-n is minden jól alakult majd bumm véget ért.Nem akarom a kedved szegni kérdező de egy kora terhesség ilyen képlékeny sajnos.Remélem nálad minden rendben lesz!
2022. ápr. 7. 14:12
 28/35 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező mi a helyzet?Tesztet csináltál ismét?
2022. ápr. 9. 14:34
 29/35 A kérdező kommentje:
Mára nem várom. Nekem hajnalban jön meg mindig. Hajnali 3kor fel is keltem mert biztos voltam benne hogy megjött de szerencsére nem. Akkor csináltam egy clearblue tesztet ami pozitív lett, a tegnapihoz képest kicsit erősebb pedig el sem telt 24 óra. Ha ma minden rendben holnap újra tesztelek
2022. ápr. 10. 08:10
 30/35 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt hogy mar rettegve megyek wc-re mert bőven kijutott már a kémiai terhességekből
2022. ápr. 10. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!