Terhességi teszt lehet pozitív attól hogy elázott?
Ma vagyok 7 dpo-n (7 nappal ovuláció után). Van itthon egy rakat tesztem így gondoltam ellövök egyet 2. pisiből (előtte hajnalban voltam wc-n). Azt hittem tök nega lesz de legnagyobb meglepetésemre már 1 perc múlva látszott a csík, nagyjából egy óra múlva mikor teljesen megszáradt már egyértelmű rózsaszín csík lett rajta. A tesztre nem rápisiltem hanem pohárból öntöttem rá de így is mintha elázott volna. Valahogy nem tudom elhinni hogy 7 nappal ovu után pozi legyen ráadásul ennyire egyértelműen. Járt már így más is? (Az ovulációm ideje biztos mivel követett peteérésem volt - lh teszt, hőgörbe, ovus fájdalom - szóval az kizárt hogy előbb lett volna)
Ha itt eltelt 2 nap akkor ez a predi sajnos nem reménytkeltő. Sokszor lesz rajta csík.
Valószínű elindult de....
Ne legyen igazam🙏
Tesztelj még holnap is viszont ugyan olya a tesztet használj h látszik e az erősödés.
15
"Mind a 3 pozitív lett, halványan de egyértelműen. A Prediről csatokok képet mert csak azt tudtam jol fotozni"
Nem akarok vészmadárkodni, de ha a predit tudtad csak jól fotózni és azon is csak ennyi látszik, az nem túl biztató...
Mondjuk amúgy sincs semmi értelme késés előtt tesztelgetni, de te tudod, hogy mihez van ideged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!