Terhességi teszt lehet pozitív attól hogy elázott?
Ma vagyok 7 dpo-n (7 nappal ovuláció után). Van itthon egy rakat tesztem így gondoltam ellövök egyet 2. pisiből (előtte hajnalban voltam wc-n). Azt hittem tök nega lesz de legnagyobb meglepetésemre már 1 perc múlva látszott a csík, nagyjából egy óra múlva mikor teljesen megszáradt már egyértelmű rózsaszín csík lett rajta. A tesztre nem rápisiltem hanem pohárból öntöttem rá de így is mintha elázott volna. Valahogy nem tudom elhinni hogy 7 nappal ovu után pozi legyen ráadásul ennyire egyértelműen. Járt már így más is? (Az ovulációm ideje biztos mivel követett peteérésem volt - lh teszt, hőgörbe, ovus fájdalom - szóval az kizárt hogy előbb lett volna)
Ez pozitív :)
Biztosan 7.dpo? Nekem kb 10.en volt ilyen
Ez a görbém. Eredetileg 28-ára húzta be az ovut de amikor a mai adatot beírtam áttette máshova. 27-én volt az lh teszt annyira erős hogy a teszt vonal erősebb volt. A többi jelölt pozitív azért van pozitivkent feltuntetve mert akkor “csak” egyforma volt a ket vonal. 27-en delutan 3kor csinaltam a tesztet este 6kor jott az ovus fajdalom
Ez alapján tuti nem 7.dpo!25 vagy 26-án lehetett ovu inkább és a hcg teszt is ezt erősíti meg!
Ez csak az én véleményem!Becsapósak az ovus tünetek.Velem is volt már,hogy mire éreztem az ovus fájdalmat,addigra vagy 3 napja elmúlt az ovu,mert úgy jött meg 14.napra.Szerintem ez 8.vagy 9.dpo!
A 19-ei hőleesés is fura nekem,de biztos van nagyobb szakértő itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!