Terhességi teszt lehet pozitív attól hogy elázott?
Ma vagyok 7 dpo-n (7 nappal ovuláció után). Van itthon egy rakat tesztem így gondoltam ellövök egyet 2. pisiből (előtte hajnalban voltam wc-n). Azt hittem tök nega lesz de legnagyobb meglepetésemre már 1 perc múlva látszott a csík, nagyjából egy óra múlva mikor teljesen megszáradt már egyértelmű rózsaszín csík lett rajta. A tesztre nem rápisiltem hanem pohárból öntöttem rá de így is mintha elázott volna. Valahogy nem tudom elhinni hogy 7 nappal ovu után pozi legyen ráadásul ennyire egyértelműen. Járt már így más is? (Az ovulációm ideje biztos mivel követett peteérésem volt - lh teszt, hőgörbe, ovus fájdalom - szóval az kizárt hogy előbb lett volna)
Sajnos a Facelle és a Predictor is hajlamos erre, ilyen csíkokra ezért nem szoktuk azt mondani, hogy +.
Sajnálom kérdező. Én az ovudat 16.-ra tenném.
Szia nekem a kémiai ilyen. Korán lesz pozi és másnap negatív.
De reméljük neked holnapra megint ott a csík
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
15 ös vagyok és ez az én kérdésem volt
Szerintem meg elindúl de rögtön megszakad.én aznap többet nem teszteltem csak másnap. Ezt 2x játszottam el.az első predi volt és dpo 8 hányingerem lett pozi teszt.dpo 9 már negatív
A másodikat meg látod.
15
Ma reggel 3 féle tesztet csináltam. Facelle kazettás, Facelle tesztcsík és egy Predi. Mind a 3 pozitív lett, halványan de egyértelműen. A Prediről csatokok képet mert csak azt tudtam jol fotozni bar a kep nem adja vissza szerintem de szabad szemmel nagyon is rózsaszín a csík 🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!