Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt lehet pozitív...

Terhességi teszt lehet pozitív attól hogy elázott?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 7 dpo-n (7 nappal ovuláció után). Van itthon egy rakat tesztem így gondoltam ellövök egyet 2. pisiből (előtte hajnalban voltam wc-n). Azt hittem tök nega lesz de legnagyobb meglepetésemre már 1 perc múlva látszott a csík, nagyjából egy óra múlva mikor teljesen megszáradt már egyértelmű rózsaszín csík lett rajta. A tesztre nem rápisiltem hanem pohárból öntöttem rá de így is mintha elázott volna. Valahogy nem tudom elhinni hogy 7 nappal ovu után pozi legyen ráadásul ennyire egyértelműen. Járt már így más is? (Az ovulációm ideje biztos mivel követett peteérésem volt - lh teszt, hőgörbe, ovus fájdalom - szóval az kizárt hogy előbb lett volna)

[link]

[link]

2022. ápr. 4. 18:06
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A tesztelést folytatom és majd jövök az eredménnyel. Amikor a lányommal terhes lettem akkor is az volt hogy a “tökéletes” ciklusom megzavarodott, össze vissza lett pozitiv az lh teszt es akkor is random teszteltem. Akkor azt hittem 10dpo-n de kesobb az uh alapjan kesobb lehetett ovum es akkor is 7-8 dpo korul lett eloszor pozi a teszt. De valojaban ugy is a vegeredmeny szamit. Remelem tenyleg baba van a dologban es jo hirekkel jovok majd
2022. ápr. 4. 20:35
 12/35 anonim ***** válasza:
61%
Simán lehet 7 dpon is ilyen a teszt de mindegy is mert ez pozitív :) Gratulálok ♥️♥️
2022. ápr. 4. 22:25
 13/35 A kérdező kommentje:
Csináltam másnap reggel is első pisiből ugyan ilyen tesztet. Totál negatív lett se forgatva se megvilágítva nem látszik egy halvány vonal sem. A tegnapi teszt biztosan hibás volt és nem csaltak a testem jelzései ovukor vagyis ma még csak 8. dpo-n vagyok. Volt már nagyon sokszor kémiai terhességem és volt már ilyen tesztem de nem 7dpo-n hanem 11-12 dpo-n és nem tűnt el a második csík egyik napról a másikra csak akkor amikor annyira halvány volt hogy nagyítóval kellett keresni. Már az is megfordult a fejemben hogy a gyártás során véletlenül lh csíkot raktak a hcg helyett a kazettába de még ahhoz is erős volt az a csík :D
2022. ápr. 5. 08:02
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a Facelle és a Predictor is hajlamos erre, ilyen csíkokra ezért nem szoktuk azt mondani, hogy +.

Sajnálom kérdező. Én az ovudat 16.-ra tenném.

2022. ápr. 5. 08:43
 15/35 anonim ***** válasza:
75%

Szia nekem a kémiai ilyen. Korán lesz pozi és másnap negatív.

De reméljük neked holnapra megint ott a csík

2022. ápr. 5. 09:35
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

15 ös vagyok és ez az én kérdésem volt

2022. ápr. 5. 09:36
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért még tesztelj ez túl szép hogy ne legyen igaz .
2022. ápr. 5. 10:40
 18/35 A kérdező kommentje:
15-ös. Hát ez érdekes. Tényleg neked is elég “erős” pozi volt a teszted. Én még tegnap este is csináltam egy ilyen facelle-t jo sokaig nem ittam es pisiltem elotte de az is negativ lett. Nekem azert gyanus hogy ez nem kemiait jelzett hanem hibas volt.
2022. ápr. 5. 18:35
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg elindúl de rögtön megszakad.én aznap többet nem teszteltem csak másnap. Ezt 2x játszottam el.az első predi volt és dpo 8 hányingerem lett pozi teszt.dpo 9 már negatív

A másodikat meg látod.

15

2022. ápr. 5. 21:40
 20/35 A kérdező kommentje:

Ma reggel 3 féle tesztet csináltam. Facelle kazettás, Facelle tesztcsík és egy Predi. Mind a 3 pozitív lett, halványan de egyértelműen. A Prediről csatokok képet mert csak azt tudtam jol fotozni bar a kep nem adja vissza szerintem de szabad szemmel nagyon is rózsaszín a csík 🙏🏻

[link]

2022. ápr. 6. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!