Lombikosok? Valaki lett babás, míg készültek a lombikra?
Figyelt kérdés
Nincs meg egy eredményem és megint csuszik egy hónapot a stimulálás kezdet! 2 éve ugyanott járunk baba témában, igaz csak juliusban derült ki, hogy csak így lehet babánk. De a természetes ut sincs teljesen kizárva. Olyan jó lenne egy két pozitiv példát is olvasni!2010. szept. 14. 19:28
1/6 anonim válasza:
Minket a párommal mindenféle vizsgálatra küldtek,3 éve nem estem teherbe,majd nem maradt más mint a Kaáli intézet és a mesterséges megtermékenyítés is szóba jött.
Spontán teherbe estem,pedig abban a hónapban csak 1x voltunk együtt,mivel a párom vidéken dolgozott.:D
Ne add fel!
Sok sikert.
Egyébként amikor szültem sok lombikos kismama volt,és nekik elsőre sikerült a beültetés,egészséges szép babákat szültek(soknak ikrek lettek).
2/6 anonim válasza:
Volt egy átjáhatósági vizsgálatom, amin kiderült, hogy mindkét petevezeték el van záródva. Három hónap múlva mehettünk volna lombikos konzultációra. De az átjárhatósági utáni hónapban terhes lettem! Pedig talán kétszer voltunk együtt, és semmire nem figyeltem.
3/6 anonim válasza:
én 3 évig jártam folyamatosa dokihoz gyógyszeres kezelések injekciók átfújás aztán amikor mentem volna inszemre előtte hónapban babás lettem sajnos a 6.héten el ment de legalább sikerült ez volt 3 hónapja!őszinte leszek le is mondtam az inszemről!
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem nem egy olyan ismerősöm van aki sikertelen lombikok és inszeminációk után spontán esett teherbe. (tehát nem közben, hanem már utána-amikor feladták).
Úgyhogy csodák igenis vannak! Az orvosokat sokszor megtréfálta már az emberi test!:) Kitartást!
5/6 anonim válasza:
márciusban szültem,volt egy szobatársam,17!éve próbálkoztak mindennel,túl voltak az összes beültetésen,inszemen,lmbikon,már nem is idegeskedtek,lemondtak róla,mire spontán terhes lett a lányzó
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Nagyon köszönöm a biztató szavakat! Olyan jó jó dolgokat is olvasni. Mikor kiderült, hogy csak így lehet baba, még jobban sajnálni kezdtek az ismerőseim mint előtte, hogy nem jön a baba! De én már ott tartok, hogy le sz@rom mindenki véleményét. Ugy néz ki most is kimarad egy hónap , nem lehet kezdeni a stimulációt, mert még mindig ninsc meg az eredményem. Én most ugy érzem, hogy még sikerülhetett is akár. A doki is azt mondta, hogy azért lehet egy petevezetővel teherbe esni. Hát én meg pozitiv vagyok , nem érdekel a sok negativ ember! Minden jót nektek és még sok- sok babát kivánok nektek!
2010. szept. 15. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!