Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért vágynak a nők gyerekre?

Miért vágynak a nők gyerekre?

Figyelt kérdés

Nekem még nincs gyermekem, de egyre inkább foglalkoztat a téma, így elolvasok sok cikket/véleményt, ami szembe jön velem az interneten.

Amit látok, abból 90%-ban az jön le, hogy az anyaság rossz. Megváltozik a testünk, kialvatlanok leszünk, megromlik a házasságuk, elveszik az eddigi gondtalan életünk, elveszítjük önmagunkat, többé már soha nem foglalkozhatunk magunkkal, amikor a gyerekek már nagyobbak, hálátlanok, feleselnek, stb. Ilyen cikkek látván akaratlanul is az a gondolat fogalmazódik meg bennem, hogy akarom én ezt? Hiányzik ez nekem? De azt sem értem, hogy ha ez tényleg ilyen rossz, akkor miért vágynak a nők gyermekre és szülnek akár 2-3 babát is?

Magával a terhességgel/szüléssel kapcsolatban ugyanezt làtom. Minden második anyuka arról ír, hogy majdnem belehalt vagy ő vagy a magzat a terhességbe/szülésbe, úgy mentették meg az életüket. Hát ez is elég elrettentő.

Nektek erről mi a véleményetek? És őszintén egy kis megnyugtatást is várnék, hogy valójában nem ilyen szörnyű az egész.

Egy 25 éves friss házas lány

2022. márc. 29. 13:06
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%
ez nem serto ,azert kertem elnezest mert nem akartam senkit megbantani de ez egy velemeny volt amit en normalisan le is irtam .
2022. márc. 31. 18:00
 52/56 anonim ***** válasza:
50%

"en pl ismerni sem akarnék olyant aki ilyen gyerek ellenes"

"aki nem akar gyereket az szerintem egy nagyon gonosz nő lehet"

ezek szerinted nem sertok? meg hogy egy indok az csak kifogas lehet? mintha kotelezo lenne szaporodni basszus!

2022. márc. 31. 18:40
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
nem kotelezo sot van akinek nem is kene
2022. márc. 31. 18:55
 54/56 anonim válasza:
#51: Te egy felnőtt ember vagy? A fogalmazásod és világképed alapján egy max. 10 éves gyerek szintjén vagy.
2022. ápr. 1. 22:19
 55/56 anonim ***** válasza:
12 :))
2022. ápr. 2. 08:11
 56/56 anonim ***** válasza:

Anyai ösztönök.

Nőkben van leginkább, néha férfiakban is előfordul nyomokban.

Nő=Anya

Még szűz voltam és gyerek, amikor elvarázsolt már egy pici baba látványa. Ezek ösztönök amiket nem lehet mással magyarázni.

2022. máj. 31. 01:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!