Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyi idősen bevállalható egy...

Ennyi idősen bevállalható egy kisbaba vagy várjunk? (részletesen lejjebb)

Figyelt kérdés
Én 22 éves vagyok a párom 28. Fél éve van biztos állásom, ő már 5. éve dolgozik. A fizetésünk nem valami sok, mindketten havi 90ezer forintot kapunk nettó. Én már nagyon szeretnék kisbabát, és ő is örülne neki. Az tart csak vissza minket, hogy ha szülnék, utána ki tudnánk-e jönni a pénzből (kapnék-e gyedet, vagy gyest). Esküvőt is jövő nyárra tervezzük, de nem védekezünk, így bármikor becsúszhat a baba. Véleményeket várok és tapasztalatokat, hogy a mai világban tényleg 40 éves korig kell várni a babával? :S
2010. szept. 14. 13:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kedves 17:24!

A szülők igenis segítenek ha tudnak és az nem azt jelenti, hogy a nyakukon élünk. Te nem fogsz segíteni a gyerekednek? Pedig biztos lesz rá szüksége, gondold át.

A párom szülei is és az én szüleim is segítenek ahol tudnak. Nem laknak közel, de ha bármiben tudnak segíteni, egyből megteszik. És én is ezt fogom tenni a gyerekemnek mert felelőséggel tartozom és ha pénzt fog kérni, ha tudok adni, fogok. A mai világban nem könnyű, sokszor kell a segítség.

Szóval, nem a kor számít.

Én 28 évesen mentem szülni. Min. bérre voltam bejelentve, feketén a dupláját kerestem, de ez a GYED szempontjából semmit nem jelent. Ha a fiatalok várnak, az nem jelenti azt feltétlenül, hogy a havi bevételük nő.

Attól még lehetnek felelősségteljes szülők.

2010. szept. 15. 09:22
 22/25 A kérdező kommentje:
jó olvasni, hogy nincs mindenki azon a véleményen, hogy várni kell. mert nálunk a családban ezen megy a vita. mi párommal szeretnénk, de szüleim ellenzik, mert hogy fiatal vagyok még, éljek, meg dolgozzam még előtte.
2010. szept. 15. 11:00
 23/25 anonim ***** válasza:

Én írtam a nagyszülős dolgot!

Vélemény kellett meg kapta!

Ebből látszik,hogy az értelem+tapasztalat hiányos!Személyes támadásnak venni egy szimpla választ!

Bocsika ha v.kinek bántó volt a válaszom csajszik!

Pusszancs!:D

2010. szept. 15. 15:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Barátnőmék is hasonló helyzetre vállaltak babát. Most úsznak az adósságban és romokban a kapcsolatuk a pénz és a gyerek miatt.
2010. szept. 15. 15:10
 25/25 anonim válasza:
szerintem nyugisan bevalalhatjatok en 21 vagyok es nagyon remelem h ebbe a honapba sikerult.....szerintem nincs mitol tarts ha ezt szeretned rajta en drukkolok neked:D
2010. szept. 24. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!