Ennyi idősen bevállalható egy kisbaba vagy várjunk? (részletesen lejjebb)
Kedves 17:24!
A szülők igenis segítenek ha tudnak és az nem azt jelenti, hogy a nyakukon élünk. Te nem fogsz segíteni a gyerekednek? Pedig biztos lesz rá szüksége, gondold át.
A párom szülei is és az én szüleim is segítenek ahol tudnak. Nem laknak közel, de ha bármiben tudnak segíteni, egyből megteszik. És én is ezt fogom tenni a gyerekemnek mert felelőséggel tartozom és ha pénzt fog kérni, ha tudok adni, fogok. A mai világban nem könnyű, sokszor kell a segítség.
Szóval, nem a kor számít.
Én 28 évesen mentem szülni. Min. bérre voltam bejelentve, feketén a dupláját kerestem, de ez a GYED szempontjából semmit nem jelent. Ha a fiatalok várnak, az nem jelenti azt feltétlenül, hogy a havi bevételük nő.
Attól még lehetnek felelősségteljes szülők.
Én írtam a nagyszülős dolgot!
Vélemény kellett meg kapta!
Ebből látszik,hogy az értelem+tapasztalat hiányos!Személyes támadásnak venni egy szimpla választ!
Bocsika ha v.kinek bántó volt a válaszom csajszik!
Pusszancs!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!