Ennyi idősen bevállalható egy kisbaba vagy várjunk? (részletesen lejjebb)
Egyáltalán nem biztos, hogy 5-6 év múlva többet fogtok keresni. Nekünk becsúszott a baba, aki ma másfél éves. A párom 100ezret keresett én pedig a min. bér után kapom még mindig a GYED-et. Bár havonta még jön innen-onnan bevétel. A párom bevállalt egy másik vállalkozást is és rengeteget dolgozik. A másik a segélyek, amik ugyebár erre a helyzetre vannak. Ne számíts hatalmas összegekre, de több mint a semmi.
Biztos vannak ismerőseitek barátaitok akik majd adnak babakocsit, ruhákat, de ha nincs akkor is használtan már nagyon olcsón lehet venni ezeket. Mi is így csináltuk.
Aztán ott van a Család akiktől majd biztos csúrran-cseppen vmi, ruha, pénz, stb...
Én nem várnék.
Persze ez a saját véleményem.
K.
Nem akarom az utsó válaszolót bántani de ha ennyire felelőtlen vagy és a szülőknek szülöd a gyereket"biztos segítenek"alapon csak a saját önzőséged miatt"Fiatal anyuka akarok lenni!"Gyereket akarok,tök mindegy miből végülis a másodikat kell el tartani,az első belefér!"akkor mit fogsz tanítani a gyerekednek?Mit adsz át neki felkészülésül az életre?Majd anyádék segítenek?Egyébként anyukáék is így gondolkodnak?Majd mi gürizünk tovább a gyerekünk gyerekéért!Persze a nagyszülők el halmoznák az unokát mert minden nagyszülő ilyen de kicsit dúrva eleve erre építeni egy ember életét akiért alapvetően ti lesztek a feleősek,nincs polc ahová visszarakhatjátok!!!
Nem a kor számít a gyermekvállalásnál hanem a gondolkodásmód!!!!
Kicsit bántó a feltételezés, hogy a fiatal anyák a nagyszülők nyakára szülnek! Persze, ha lennének nagyszülők. )-:
22 vagyok, párom 28, fiunk 2. Nem kapok GYEDet, csak GYESt, hvg-n egyetem (onnan is csurran-cseppen ösztöndíj), havi árvaellátás, családi pótlék, apja nettó 95e keresete.
Tehát nem dúskálunk, de be tudjuk osztani, és azon túl már a szellemi és érzelmi értékek továbbadása a mérvadó.
Persze lehet várni egzisztenciára, de akiben van elég, az család mellett megsokszorozott energiával tud tenni érte.
Azt tapasztalom, hogy akik le akartak beszélni, még mindig az álomállást meg a lottót várják, vagy nem is jön nekik össze. Az egyéni, egészséges fontossági sorrendedet kövesd, akkor lehetsz boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!