Nem igazán erősödött a teszt egy nap alatt. Aggódjak?
Sziasztok, csoda történt..
4,5 év után lett két pozitív tesztem. A számok a dpo-t jelölik rajta. Nem reggeli első pisi egyik sem, mégis aggódom. Nem túl halvanyka a dpohoz képest?
Elsőnek: mert éjszaka többet járok ki mint nappal ezért koncentráltabb a nappali
Második: Gábriel és facelle is pozitív lett
Hármas: remelem nem így lesz
Nekem ez 13.dpon készült. És biztosan 13 ovu teszt szerint és uhval is nézték.
Lehet később volt ovud. 2 nap múlva ismételd meg akkor már jóval erősebbnek kell lennie ha baba van.
Szurkolok 🥰
3 vagyok
2 héttel ezelőtt volt kint itt kérdés 8nap késésnél halvány teszt, majd 1 hét múlva írta, minden rendben a doki látott mindent, 6+ os terhesség. Úgyhogy bármi lehet😉
Hiszen meg nem is késik !
Csoda hogy így mutatja,
Kérlek várj két napot, és a nem várt mensi napján tesztelj legközelebb , az a baj a mensi késése előtti tesztelessel hogy az ember tesztel, halványan megjelenik egy csík , majd mensi napján szépen megjön a mensi … ez a kémiai terhesseg, elég gyakori jelenség , az illetőnek meg rohadt nagy pofára esés !
Szóval biztatónak biztató de várd meg a mensi napját legalább a következő teszttel
Drukkolok ❤️!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!