Erősödött a teszt?
Erősödött, de az, hogy kémiai-e, sajnos nem tudni. Én 11 nap “késésnél” kezdtem el vérezni. Következő hónapban újra terhes lettem, ott 2-3 tesztet csináltam, nem figyelgettem az erősödést. Ma vagyok 28+4 kismama :)
Ne gondolj rosszra!
Nem kell erősnek lennie. Nekem egy hét késésnél se voltak ilyen erős tesztjeim... mégis 3 éves már az ördögfióka 😁
Szép pozi a többi nem számít. Kémiai csak addig van, ha időben megjön a javi, de előtte nagyon halvány pozik a tesztek.
Ha már késik nincs kémiai. Ellenben bármi lehet, a pozitív teszt soha nem garancia sajnos. Nekünk is volt csodaszép tesztünk aztán ikrekkel missed ab.
Pozitívan álljatok hozzá :) az ilyen szép tesztnek szabad örülni és ne keresd az erősödést, mert ez nem halvány és sok minden befolyásolja a teszt csík erősségét. Pl mennyit ittál mit ettél mennyit pisiltél.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!