Erősödött a csík?
2014. jún. 26. 11:31
1/16 anonim válasza:
Szerintem tök egyforma erősségű mindegyik.
2/16 A kérdező kommentje:
szerinted ez bajt jelent?
2014. jún. 26. 11:39
4/16 anonim válasza:
Miért jelentene baj?? Mikor csináltad a teszteket?? 2 naponta esetleg minden nap egyett?
6/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem írtam fel de hétfő és mai is van benne, az alsó mai. De nem első pisiből
2014. jún. 26. 11:43
7/16 anonim válasza:
Akkor miért csodálkozól hogy nem erősödött komolyan nem értelek amúgy meg nem mindegyik teszten ugrik le a második csík.ezek egyforma teszetk valószínű ilyenek gyártották őket hogy sosem lesz ennél erősebb. Mitől félsz volt esetleg már baj?? Nyugi ne tesztelgess jelentkez be dokihoz és kész.Nyugi!!
8/16 A kérdező kommentje:
bejelentkeztem de addig sajnos még egy hét van..,:-(
ez egy 10es teszt.
2014. jún. 26. 11:54
9/16 anonim válasza:
Figyelj ha nincsennek görcsök vérzés akkor nincs baj csak pozítivan állj a dolgokhoz!!Mi lesz később?!nyugi van pihenj sokat szedd a vitamint és no para.
10/16 A kérdező kommentje:
ha látott orvos és azt mondja jó helyen van, meg fogok nyugodni.
sok helyen rá dobják az emberre a parát hogy erősödni kell...
ma kellett volna amúgy megjönnie.
2014. jún. 26. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!