2.hónapja próbàlkozunk babàval,ebben a ciklusban hőmèrőzök,ez a görbe alapjàn lehet baba vagy nem? Lh teszt vègig negatîv,ami erősödött 11.naptól de nem lett pozitív.előző ciklusban is negatîv volt,csak erősödött😔.26.án lenne a nem várt.
Inkább a tervezettbaba.hu vagy a Fertility Friend oldalt használd a hőd vezetésére.Ez a ciklus. hu gyakran nem jól húzza az ovut.
Elég cikcakkos a görbéd egy időben méred a hőd? Bármi lehet még ebből is.Hány naposak általában a ciklusaid?
6:20 ès 6:40 közt mèrem szàjban,hètvègèn vasárnap picit kèsőbb.Az alap kb nekem 35,5 volt,most 35,8 ra állt rà... Ahova behúzta a vonalat akkor volt a tesztem is erősebb ,de neg..
Nem túl alacsony ez a hő? Alig megy vonal fölè.Lehet nem jó a hőmèrő?gyorsan mèr kb 30 mp.-es új viszont mindig kevesebbet mèr mint a màsik.Gondolkodom ovus hőmèrő vàsàrlásán.
Hát alacsonynak alacsony, mondjuk szerintem ovud még nem volt.Valószínűleg ezután lesz.A helyedben még pár ovutesztet ellőnék.Elvileg akkor lesz biztos az ovud, ha min 4-5 napig 4 tizeddel feljebb megy és fent is marad.
Érdemes pár hónap múlva esetleg egy endokrinológust keresned, ha ennyire alacsonyan marad a hőd ciklusról ciklusra.(amúgy simán lehet hogy te egyszerűen ilyen alkat vagy, de van akinél meg betegséget jelez)
Nekem nem nagyon szokott 36,4 nèl fentebb lenni a hőm. Voltam endokrinológusnàl. Autoimmun hashimotom van ,tsh 2,3 mèg nem kell gyógyszert szednem csak normoxilt ( szelèn + mio inozitol)
4 hónapja terhesvitamint is szedek,d vitamint k2+ mg.
A görbéd alapjan nincs peteérésed. Peteérés mellett nem esik vissza a hő alaphőre pláne nem alá. A tied sajnos beesik többször nem is marad fenn. Az ilyen cakkos görbe teljesen egyértelmű. Ha a kövi ciklusod is ilyen lesz keress fel egy dokit, mondjuk a vélt ovu előtti napokban és akkor látni fogja van e érett tüsző.
Sajnálom ebből baba biztosan nem lesz előbb peteérést kellene produkáljon a tested. Az lh teszt is ezt bizonyította.
Bár a 6-ossal egyetértek, azt is fontos megemlíteni hogy minimum 1-1.5 percig hagyd benn a hőmérőt (sok helyen 5 percet javasolnak).
Legelső mérős ciklusban nekem is kicsit cakkos volt és nagyon alacsonyak voltak az értékeim mert néha hülye helyen állt meg a digitális hőmérő (ugyanabban a hóban csináltattam labort, TSHm tankönyvi 1.5, szal tudtam, hogy az nem lehet az ok). De amióta így mérem, sokkal kiegyensúlyozottabbak a görbéim, főleg a luteális fázisban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!