Görbe kérdés, aki ért hozzá ránézne?
Láttam már pár hőgörbét és én is vezetem, de erre nem találok választ. Aki ért hozzá ránézne légyszi?
Ami a konkrét kérdés:
Ciklus végén, ovu utáni időszakban mitől ingadozik így a hőm? Eddig nem volt még ilyen
A hőgörbe azért ingadozik, mert abszolút nem biztos módszer a méricskélés. A szervezet nem óramű, mindig van olyan csillagállás, hogy most épp miért leng ki a ritmusból.
A terhességi teszt választ ad majd a kérdésre. Türelem a ciklus végéig! :)
Teljesen normális, és nem is ingadozik :D Nekem terhesen és nem terhesen is ilyen ingadozós volt. Akkor lenne gáz, ha 5+ tizedeket ingázna. Teljesen szép görbe :D
Nézd meg előző görbéidnél melyik dpo-n indult lefele a hőd mensihez közel. Nekem volt egy nap és abból is tudtam, hogy baba lesz, hogy nem lefele araszolt a szokásos 1 tizeddel, hanem felfele :D Babához szép görbe, de én a holnapi alapján mernék csak tesztelni, ha holnap nem megy lefele. Sok sikert kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!