Ha lent van a méhszájam és puha, az mit jelent?
Figyelt kérdés
A görbém szerint nem volt pém eddig. A 18. napon tartok. Tegnap észrevettem, hogy amikor párommal együtt voltam, hogy érintette a méhszájamat, ez nem mindig szokott így lenni. Mikor van az, amikor az együttlét során érzékenyebb vagyok belül?2010. szept. 14. 11:31
1/7 anonim válasza:
hát valószínű volt peteérésed és nem utalhat terhességre mert akkor fent lenne és kemény zárt lenne....
4/7 anonim válasza:
Szia! Ugyanígy vagyok én is, a méhszájam lent van, puha és olyan, mintha nyitott lenne :-S Akkor ilyen nincs is? Vagy fent-nyitott-puha, vagy lent-zárt-kemény? Nekem sem volt még eddig ovum a hőm szerint, én is arra várok, a nyákom krémes, tojásfehérjés, hőm 36,2. És én is éreztem szex közben, hogy nyomja, egy kicsit kellemetlen is volt az elején.
5/7 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül, és te is így vagy ezzel.
És te hányadik napon tartasz? Én már a 18.!
2010. szept. 14. 11:46
6/7 anonim válasza:
Én már a sokadik napon vagyok, rendszertelen a mensim, szülés óta (2 éve) még nem rendeződött. Nézd csak, én ezt találtam, azért ez jó hír, nem? Talán még csak most jön az ovu és nem maradtunk le semmiről! :-))
7/7 A kérdező kommentje:
köszi! :) na hátha még megtörténik az a tüszőrepedés, reménykedjünk!
2010. szept. 14. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!