9. -én volt mensim. Tegnap megvizsgáltam a méhszájam, fent volt, puha, és nyitott. Akkor termékeny voltam?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 18:20
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy lent kell neki lenni termékeny időszakban.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. jún. 18. 19:20
3/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy rengeteg kérdésíró van, de válaszolni azt csak nagyon kevesen hajlandóak... :S
2009. jún. 18. 19:21
4/7 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval. Termékeny időszakban a méhszáj lent van puha és nyitott, de sokkal többet megtudsz itt. [link]
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! Annyi mindent olvasok... :S Valaki szerint peteérés előtt fent van, puha és nyitott (mint most nekem), mások szerint pedig lent van. Megnézem a linket.
2009. jún. 18. 20:14
6/7 anonim válasza:
Nincs mit. A link ajánlás. Elvileg ez a "tudományos" változat. Őszinte leszek nekem hol itt van hol ott van. /tiszta téboly/
7/7 A kérdező kommentje:
Én még nem merültem nagyon bele a dolgokba, hogy figyeljem minden nap. Tudom, hogy mensi előtt lent volt, kemény és zárt volt. Akkor néztem, aztán csak tegnap. Na és most az előbb is, biztos, ami biztos. :) Kicsit nehezen elérhető, puha és nyitott. Viszont majdnem teljesen száraz vagyok. Azt olvastam, hogy ha nincs az ún. tojásfehérjés nyák, akkor szinte tuti, hogy még nem termékeny a nő. Mondjuk erről is olvastam már annyi mindent... :)
2009. jún. 18. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!