Megvizsgáltam a méhszájam? Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Bár még van pár napom a mensiig, de megnéztem! Természetesen alaposan megmostam a kezem! Elértem a középső ujjammal, úgy hogy teljesen benyomtam! Akkor ez most lent van? De puhának nem mondanám, inkább kemény. A méhszájam meg a fene se tudja! Egyáltalán mensi előtt hány nappal száll le?2010. okt. 13. 09:20
1/6 anonim válasza:
Elméletileg most fenn van a méhszájad (legalábbis ahogy én értelmezem).
Viszont, annyit tudok neked mondani, hogy ez semmit nem jelent. Csak a saját példámat tudom elmondani. Hónapokon keresztül én is mindig néztem (mára már bőven rájöttem hogy feleslegesen), és sokszor mensi előtt fenn volt, zárt, de rá pár órára mégis megjött.
Én ebből már nem tudok következtetéseket levonni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Jaj, nem akarok én ebből messzemenő következtetéseket levonni, csak már több napja van mensis tünet, gondoltam megnézem ezt is! Bár én azt olvastam valahol,hogy ha elérem, akkor lent van,mert különben nem érném el! De lehet,hogy félreértettem! Meg azt is tudom,hogy ahány nő,annyi tünet! Csak jó lenne már valamit tudni!:))
2010. okt. 13. 09:44
4/6 anonim válasza:
Ha éppen hogy csak eléred, akkor van fenn, ha viszont közel érzed, nem messze a "bejárattól", akkor viszont lenn van.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ezek szerint fent van! Mert csak úgy érem el,ha teljesen feldugom az ujjam!
Na majd kiderül!
2010. okt. 13. 10:22
6/6 anonim válasza:
Saját tapasztalatból, menszi előtt zárt, kemény, ahogy a menszi első napja jön kicsit nyitott és puha , de ez már csak amikor megjön akkor van, tehát ebből nem nagyon lehet következtetni babára hogy előtte milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!