Peteérés után 7.nap lehet beagyazódas kezdete?
A ciklusom 28-30 naposak .33 éves vagyok.
Febr.22-én jött meg mindig 7 napig tart,menzi utolsó napján rozsaszines folyásom volt,(szokott ilyen lenni néha)ez normális?és ebből a folyasbol menzi után egyből peteéresem van tiszta átlátszó folyás + haszurka van.4-6 napig tart a folyás most csak 4 napi tartott ezen az utolsó folyasos napon sok volt nagyon ekkor voltunk együtt este
12.napon, ő előbb elment 2szer is (lovagló pózban)utána sajnos sok kifolyt,közben elmentem pisilni,megmosakodtam alulról utána párom kielégetett.
Mennyi esély van így ?
Ma vagyok ovu utan 7.napon éles szúrást éreztem közepén utána csak petefészek körül bal oldalt.annyira nem faj néha érzem nyujtozkodas közben fájt.
Mennyi így az esély és kb.mikor lehetett ovum?
Jezusom kit erdekel hogy a párod utána kielégített? Ne legyél mar te is ennyire alpári.
Fele ennyi infot osztott volna meg a szexuális eletetekrol kb akkor is tudnank minden mozzanatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!