Peteérés után 7.nap lehet beagyazódas kezdete?
A ciklusom 28-30 naposak .33 éves vagyok.
Febr.22-én jött meg mindig 7 napig tart,menzi utolsó napján rozsaszines folyásom volt,(szokott ilyen lenni néha)ez normális?és ebből a folyasbol menzi után egyből peteéresem van tiszta átlátszó folyás + haszurka van.4-6 napig tart a folyás most csak 4 napi tartott ezen az utolsó folyasos napon sok volt nagyon ekkor voltunk együtt este
12.napon, ő előbb elment 2szer is (lovagló pózban)utána sajnos sok kifolyt,közben elmentem pisilni,megmosakodtam alulról utána párom kielégetett.
Mennyi esély van így ?
Ma vagyok ovu utan 7.napon éles szúrást éreztem közepén utána csak petefészek körül bal oldalt.annyira nem faj néha érzem nyujtozkodas közben fájt.
Mennyi így az esély és kb.mikor lehetett ovum?
33 éves létedre miért gondolod, hogy a fent leírt intim részletekre bárki is kíváncsi illetve hogy relevánsak a kérdés szempontjából?
A kérdésre a válasz pedig az, hogy ha középidőben, vagy a körül szexeltél, akkor normális ciklussal, egyéb egészségügyi probléma hiányában, nyilván megvan az esély.
Azt hiszem a lovagló póz már túl sok információ volt nekem, ott leakadt az ékszíj!
Mint minden hónapban 15-20% a teherbeesés esélye. Ovu teszt, UH követés nélkül nem fix, de ciklus alapján kb. 14-16 napon van ovud. A 12. napi szex akár jó lehet.
Nem kellene erre ennyire ráfeszülni, akkor kezdj el gondolkodni, ha 1/2-1 év után nem jön össze, addig meg ne csak havi 1x szexeljetek.
Minek írsz ki kérdést, ha zavarnak a válaszok?
Egyébként meg hülye kérdésre mit vársz...
Mért sok infó van akinél a pozon múlhat hátrahajló méhnél.
Egyébként prűdek vagytok
Szerintem ebben nincs szegyelni való.
Nem feszülök rá és nem havi 1szer szeretkezni.Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk.
Minek írsz ha zavar a kérdés????
Szerintem normális kérdés volt.
Ennyi prűd nőt!
Ez nem prűdség,egyszerűen nem tartozik másra, hogy mikor és mit csinálsz szex közben,előtt vagy alatt.
Alapvető intelligencia kérlek szépen!
Maga a kérdésed is primitív,nemhogy a válaszaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!