Január 22-én jött meg a menstruációm ami 25.ég volt meg azóta kb most 2hete 2 vagy 3 napig volt ijen barnás rózsaszínes valamim de azóta sem jött meg a menstruációm Lehet hogy terhes vagyok?? Nagyon jó lenne ha igen mer már 3éve próbálkozunk
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 09:12
21/23 anonim válasza:
Kedves 20-as!
Nem azt kérdezte,hogy szerinted csináljon-e tesztet. Másodszor pedig, ha feltesz valaki egy kérdést, akkor az már azt jelenti, hogy nincs kivizsgáltatva? Lépj már fel facebookra, egy csoportban 1000 meg 1001 kérdést tesznek fel olyan nők, akik hiába vizsgáltatták ki magukat, attól még véleményekre szorulnak. De látom a mai világban a szívesség és a segítség már nem az eredeti jelentésével él.
23/23 A kérdező kommentje:
Három tesztem is pozitív lett 23-án megyek orvoshoz 😊
2022. márc. 16. 20:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!