Január 22-én jött meg a menstruációm ami 25.ég volt meg azóta kb most 2hete 2 vagy 3 napig volt ijen barnás rózsaszínes valamim de azóta sem jött meg a menstruációm Lehet hogy terhes vagyok?? Nagyon jó lenne ha igen mer már 3éve próbálkozunk
Elefántot várok mer január 22-én volt utoljára meg a menstruációm
Nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban te hogy jössz ehez hogy ezt írd nkm
"Kedves" kommentelők!
A kérdező egy kérdést tett fel, amire vagy válaszol az ember normálisan vagy tovább görget! Tanácsok helyett az észt osztogatjátok, ahelyett, hogy magatok körül sepregetnétek! Az, hogy 3 éve próbálkozik valaki, miért jelentené, hogy kötelező otthon terhességi tesztet tartani? Valószínűleg azért tette fel a kérdést, mivel még nem sikerült neki, így tanácsra van szüksége. Mégis honnan kellene tudnia egy olyannak, akinek még nem született gyermeke, illetve nem volt terhes? Ti,emberek, honnan tudjátok, hogy valaki volt-e orvosnál vagy sem? Tán ott vagytok mindenki életében vagy ennyire okosnak érzitek magatokat, hogy pár sor alapján kitaláltok mindent? Ez a mai emberiség, hát gratulálok😅 HA NEM TUDSZ NORMÁLIS SEGÍTSÉGET NYÚJTANI, INKÁBB NE TÉGY SEMMIT!!
18.
*más szemében a szálkát
Szívesen.
Kedves 18.
Írtuk neki a tesztet. Erre azt írta nem csinál vár még. Akkor miről beszélünk?
Sajnos nem túl okos leányzó lehet ha 3 év alatt addig nem jutott el hogy RENDESEN ki legyen vizsgálva. De én már nem írok semmit, sajnos vannak olyan emberek akiknek nem lehet tanácsot adni mert mindent támadásnak vesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!