Azért félek gyermeket vállalni, mert félek a betegségektől?
Ha megkeserítené az életemet az ápolása, normális otthonba adnám a gyerekemet. Lehet lepontozni, de van az a pont, amikor mindenkinek ez a jobb megoldás.
Egyébként kérdező, én ismerek tök normális autistát meg asperger szindrómást. Az autista (ex-sógornőm) dolgozik, gyereke van, háztartást vezet. Mint egy normális felnőtt. Pedig gyerekként nehezen kezelhető volt, problémás volt. Persze ezer és ezer formája lehet az autizmusnak, csak azt mondom, hogy ettől még van lehetősége teljes életet élni bizonyos esetekben. Az aspergeres ismerősöm nagyon sikeres tanár lett, ritka tehetséges egy bizonyos szakban, ő is teljes életet él.
Köszönöm, hasonlóan gondolkodom, mint az utolsó válaszolók...
Bár az eredeti kérdéstől kicsit eltértünk, mert megnyugtatást vártam. 😂😊
Egyébként én is ismerek egy autista kislányt, aki ugyanúgy járt óvodába,iskolába ahogy a kortársai, csak vele külön foglalkozott a tanár, de ugyanúgy az osztály része és lehet fejleszteni😊 és egyébként van egy húga, akinek semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!