Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek alacsony progreszteron...

Akinek alacsony progreszteron szintje volt, mennyi volt az értéke? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Rendszertelen a ciklusom ezért nem tudjuk melyik szakaszba lett nézve, de a ciklusom 17.napján 2,86 nmol/l lett az eredményem. Biztosra veszem,hogy alacsony mégis kíváncsi lennék aki ilyen problémával küzdő annak mennyi lett az eredménye?

(Minden más eredmény rendben volt,1 éve próbálkozunk most vizsgálnak)

Köszönöm szépen

2022. febr. 28. 19:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem mondta a méretet. annyit írt a papírra éretlen pete. Bosszantó, hogy ott hagy az ember rengeteg (tényleg rengeteg) pénzt és a tájékoztatás se teljes-körű. De a környéken senki nem foglalkozik ilyen vizsgálatokkal, meddőséggel.

Eltelt 1 év, kicsit már stresszelek.

2022. márc. 1. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

hát ez erdekes, fel szokták tüntetni a meretet mm-ben

Bp-re nincs lehetőséged feljönni vagy Kaáli intezet akar videki kirendeltségei? 1 év utan sztem már fogadnak

2022. márc. 1. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:
csinálj tesztet !!!!
2022. márc. 1. 18:21
 14/14 A kérdező kommentje:

Tesztem negatív 🥺

Budapest 60 km , nincs messze. Székesfehérváriak vagyunk.

Az lesz a megoldás szerintem.

Köszönöm szépen, bizakodunk.

2022. márc. 1. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!