Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek alacsony progreszteron...

Akinek alacsony progreszteron szintje volt, mennyi volt az értéke? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Rendszertelen a ciklusom ezért nem tudjuk melyik szakaszba lett nézve, de a ciklusom 17.napján 2,86 nmol/l lett az eredményem. Biztosra veszem,hogy alacsony mégis kíváncsi lennék aki ilyen problémával küzdő annak mennyi lett az eredménye?

(Minden más eredmény rendben volt,1 éve próbálkozunk most vizsgálnak)

Köszönöm szépen

2022. febr. 28. 19:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen hamar nem nézettem, és mindig jó. Nekem 17.napon szokott ovum lenni.

Mért nem lh tesztelsz és a +lh után mentél 8 nappal?

Vagy kicsit távolabbi időbe mert ez a vérvétel alapból 21.napon szokott leni

2022. febr. 28. 19:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért akkor néztek. Azt mondták leveszik a vért. Magán dokinál voltam. Azt mondta van aznap nézett UH-n van pete, de nem érett még. Szerinte nem is fog már megérni mert a 17.napba voltam. Most nem jött meg, a ciklusom 35.napjába vagyok 🥺 nem csináltam tesztet mert azt mondta a doki biztos nem érik meg az a pete .
2022. febr. 28. 20:00
 3/14 anonim ***** válasza:

21.napon nézték nekem.

0,7 lett. Azota kapok progi pótlást kúp formájába. Most nézettem meg újra 122 lett.

2022. febr. 28. 20:41
 4/14 A kérdező kommentje:
De jó, hogy javult neked. Sok sikert a babahoz 🤗
2022. febr. 28. 20:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mért ne érhetett volna meg, lehet késői ovu is, főleg hogy hosszú ciklusaid vannak.
2022. febr. 28. 21:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek vissza hozzá. Kíváncsi leszek mit fog mondani. Én is gondoltam rá, hogy akár meg is érhetett.
2022. febr. 28. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
A lányunk 32 nap környéki ovubol fogant úgyhogy semmi sem lehetetlen, persze vizsgáltasd ki magad,de van ilyen is 😊
2022. febr. 28. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát ez a vérvétel teljesen felesleges volt, semmit nem számít az eredménye. Ovu után 7 nappal nézünk progit. Tesztelj egyet, hátha mégis szerencsétek volt. Ja, és válts orvost.
2022. márc. 1. 08:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2022. márc. 1. 09:35
 10/14 anonim ***** válasza:

mekkora volt a pete merete?

onnantól szamitva kellett volna menni a 7-8. napon

egyebkent nekem ugyanigy volt, 7. napon 9 lett a progi, de terhes lettem ☺️ persze utana kaptam pótlást

2022. márc. 1. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!