Alacsony a progreszteronom ilyenkor hogyan tovább?
Nagyon nem tudsz ellene mit tenni, ha sikerül teherbe esned, akkor kell progipótló.
Nekem is alacsony a progiszintem, és sikerült teherbe esnem. Igaz nem lett jó vége, sajnos nem volt szívhangja a babámnak, és missed ab lett a vége-2 hete:((
Viszont az Utrogestan (progipótló) tényleg hatásos volt, nem vetéltem el, szépen megtartotta a babát, ezért kellett a műszeres befejezés.....
Amúgy én próbáltam minden csodaszert: Premens, Zafír barátcserje, méhpempő, e vitamin, closty...egyik sem segített....
Én is azt hittem, hogy meddőségi centrum lesz a vége, de szerencsére mostmár tudom, hogy alacsony progi szinttel sem lehetetlen teherbe esni-és remélem, nagyon bízom benne, hogy hamarosan sikerülni is fog újra:)
Amúgy ha egyik hónapban alacsony a progi szinted, nem azt jelenti, hogy örökké minden hónapban alacsony lesz ezentúl....ez is hormonfüggő...KITARTÁS!!!
Szia!
Én tudom ajánlani a palástfű teát!
A ciklus 2.felétől kell inni ameddig megnem jön!Hatásos!
Tényleg megemeli a progeszteron szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!