Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltam ma reggel első...

Norina955 kérdése:

Csináltam ma reggel első vizeletből egy clearblue digitális tesztet amin ez lett az eredmény. Csatolom a képet. Nem tudom mit jelenthet mert a második csík éppen hogy ott van keresztben. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 19:39
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
A kalkulátor szerint akkor ez 4 hetes terhességnek felelne meg ha minden igaz mert a terhességi szakaszokban mindig más más értéket mutat a hcg ( terhességi kortól függ) nagyon remélem hogy baba van nem akarok csalódni! Holnap többet tudunk! Nagy az izgalom
2022. márc. 4. 22:29
 42/57 A kérdező kommentje:
Nem terhes nőkben is jelen van egyébként a hcg ez bizonyított két hónappal ezelőtt is csináltak nekem akkor is terhességre gyanakodva, akkor 0.4 volt negatív eredményként de most 104... Azért nagy különbség ( és pozitív) olyan érték nincs nem terhes nőkben sem, hogy 0! De egyébként köszönöm a biztatást remélem tényleg baba mert az orvos ki merte mondani a száján tegnap a vizsgálat után hogy " nincs terhesség" remélem tévedett és csak korai !
2022. márc. 4. 23:23
 43/57 A kérdező kommentje:

[link]

Reggeli első vizelet! :)

2022. márc. 5. 06:43
 44/57 anonim ***** válasza:
De jó :) ez már nem kérdés. Babát vársz :)
2022. márc. 5. 06:57
 45/57 A kérdező kommentje:
Igen ;) és remélem minden rendben is lesz ezután is.
2022. márc. 5. 08:12
 46/57 anonim ***** válasza:
53%
Értsd már jól légy kedves azt a 0-t, amit írtam... A 0.4 is 0. Sőt, akkor úgy mondom, hogy azt a mennyiséget, ami nem terhességre utal, azt vegyük nyugodtan nullának.
2022. márc. 5. 08:23
 47/57 A kérdező kommentje:
Mit értesz ezalatt? Mert nem igazán értelek ne haragudj.
2022. márc. 5. 10:14
 48/57 anonim ***** válasza:
52%
46os tök mindegy. A kerdezőnek se nem 0, se nem 0.4 a hcg- je,szóval teljesen feleslegesen pörögsz ezen.
2022. márc. 5. 10:35
 49/57 A kérdező kommentje:
Most voltam orvosnál szerdán újabb vérvételt kért egyébként terhesnek ítélt meg a 104.8as hcg alapján, azt mondta hogyha ez az érték emelkedik akkor minden rendben lesz
2022. márc. 5. 15:15
 50/57 anonim ***** válasza:
69%
Nem pörgök 48-as, de nyilván neked is magas volt amit írtam. Megpróbáltam elmagyarázni neki, hogy hogy számoljon vissza ebből addig a napig, amikor elkezdődhetett termelődni a hcg nagyobb mennyiségben. (És akkor lehet róla fogalma, hogy reális-e a terhességi kor). De úgy látom, hogy ez nem az a szint, ahol ezt érdemes magyaráznom 😂 2 hét múlva úgyis fényderül a titokra.
2022. márc. 5. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!