Csináltam ma reggel első vizeletből egy clearblue digitális tesztet amin ez lett az eredmény. Csatolom a képet. Nem tudom mit jelenthet mert a második csík éppen hogy ott van keresztben. Szerintetek?
Masfajta tesztet nem csinálsz?
Ez olyan kis haloványka 6 nap után, bár egyertelmuen pozitivnak tűnik.
Szia.
Én ugyanígy jártam, csak nekem predictorok voltak pozitívak.
Én is olvastam,hogy daganat is okozhatja jól meg is ijedtem,erre 2 alatt volt a hcg.
Tumormarkert 2.7 felett írt...
Nagyon kíváncsi leszek a te eredményedre, neked mit mondott a doki mi okozhatja?
Ez egy 5 hetes körüli terhességet jelent,és ugye mensi szerint kb ott is vagy.
Persze lehet kémiai terhesség, vagy méhenkívüli,de szerintem a legvalószínűbb,hogy terhes bagy,csak korán mentél,és 1 hét mulva már látni fogja. Ird meg a doki mit mondott.
Nem tartom valószínüleg a méhenkívülit csak leírtam mint opció,mert ilyen esetben átnézik a petevezetékeket is biztos ami tuti alapon ha a méhben nem látnak semmit.
Én vennék egy digitális clearbluet meg egy rossmanos facellet ( az is nagyon érzékeny) és holnap reggeli első pisiből mindkettőt ellőném.
Semmi értelme a tesztelgetésnek, ott a vérvétel ami mutatta, hogy van valami.
Itt már csak az idő dönt, hogy mi lesz, attól, hogy tesztelsz semmi nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!