Norina955 kérdése:
Csináltam ma reggel első vizeletből egy clearblue digitális tesztet amin ez lett az eredmény. Csatolom a képet. Nem tudom mit jelenthet mert a második csík éppen hogy ott van keresztben. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 19:39
31/57 anonim válasza:
Engem nagyon érdekel mi lesz a végkifejlet, mindenképpen írj majd légyszíves.
32/57 A kérdező kommentje:
Rendben írok, reggel is a clearblue teszt elvégzése után, illetve délután az orvos elemzése után is írok!
2022. márc. 4. 16:53
34/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. márc. 4. 17:28
35/57 A kérdező kommentje:
Az mit bizonyít pontosan hogy az eredményen az szerepel hogy "sine Norbi" valamint az eredmény "valid"? Még erre nagyon kíváncsi vagyok. Utalhat e valamelyik a terhesség tényére?
2022. márc. 4. 17:43
36/57 anonim válasza:
Nem, ezek csak azt jelentik, hogy a diagnózis sine morbo, vagyis egészséges vagy, nincs felallitható diagnózis. A valid pedig azt jelenti, hogy ez egy érvényes eredmény, ez kb minden leleten rajta van.
37/57 A kérdező kommentje:
Bocsánat közben észre vettem hogy elírtam a "morbo" szót. Nagyon félek hogy azt fogja mondani a doki hogy ez egy méhen kívüli terhesség mert alacsony a hcg. Legalább erősítse meg valaki hogy létezik e ilyen hcg érték terhesség esetén hogy az eredmény 104.8 mIU/ml hcg és ha létezik akkor a terhesség milyen korai szakaszában
2022. márc. 4. 17:58
38/57 anonim válasza:
Ha beírod googleba hogy : hcg szint kalkulátor, akkor egy kék és felül narancs képet dob ki a képek között ( nem engedi belinkelni) a szerint 5 hetesen van ekkora hcg.
39/57 anonim válasza:
Ez a szint általában a 4. hétre jellemző. De nincs két egyforma terhesség.
40/57 anonim válasza:
48-72 óránként duplázódik nagyjából a hcg, akkor körülbelül vissza lehet számolni, hogy mikor lehetett ez az érték 0.
15-17. dpo-n kb ennyi a hcg általában. Ha ez reális a te esetedben, akkor bőven van okod pozitívnak lenni, mert ekkora terhesség még nem igazán látszik UH-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!