Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok a második...

Terhes vagyok a második babánkkal, még nem tudni a nemét, de a fiú nevet már kiválasztottuk. Lány névnek a Flórát szeretnénk mindenképp, de ez mellé még második névként a Hajnalkát is gondoltuk. Szerintetek össze illik a Flóra Hajnalka?

Figyelt kérdés
Milyen nevek illenek a Flórához?

2022. febr. 25. 18:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2022. febr. 26. 00:41
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Nekem Flóra Emmám van. :) De szerintem a Hajnalka sem rossz, a Flóra azért nem az a klasszikusan beszélő név, a Hajnalka meg annyira mainstraim, hogy az sem érződik annak igazán.
2022. febr. 26. 08:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
de minek kell 2 név?
2022. febr. 26. 09:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon hosszú (főleg ha hosszú a vezetéknév is) és az egyiket sosem fogja használni, tehát felesleges szegénnyel kitolni. Elég önmagában a Flóra.
2022. febr. 26. 11:47
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Én se adnék mellé Hajnalkát, elrontja. A Flóra magában is szép bár nálunk nem volt a listán, de nem találom csúnyának. És bőven elég. A Hajnalka nekem nagyon rossz név de lehet csak ismerős miatt.
2022. febr. 26. 13:53
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha hosszú a vezetéknév is, akkor bőven elég a Flóra, nagy szívás lenne még mellé egy olyan hosszú harmadik név, mint a Hajnalka.

Amúgy sem adnám ezt a kettőt együtt. Szép nevek, de mindkettő kicsit ilyen tündérkirálylányos, virág latinul, plusz a hajnal kicsinyítős alakja. Kb mintha Eperke Fahéjnak neveznéd el. Külön-külön a Flóra is meg a Hajnalka is jó, de a kettő együtt szerintem már túl sok a törékeny virágszál hangulatból.

2022. febr. 26. 15:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, maradunk csak a Flóránál 😊
2022. febr. 26. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
Flóra Zita
2022. febr. 27. 13:43
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszene a Flóra Hajnalka. Én imádnám ha így hívnának !!! ♥ :)
2022. febr. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!