Szerintetek mennyi ideig "illik" egy munkahelyen dolgozni gyerekvállalás előtt?
"Nyilván nem időzíthető a teherbeesés..."
De, időzítozitheto abban az értelemben, hogy nem próbaidő alatt kezd el az ertelemesebbje próbálkozni.
1 de inkább 2 év az adott munkahelywn az én véleményem
A munkahelyed sem illedelmeskedne veled szemben. Lecserèlhető bàbu az alkalmazott, a sajàt bőrömön tanultam meg, ès túl kèsőn. Sose adj többet, mint ami a munkaszerződesben van.
Ha a pròbaidő letelt, akkor szerintem nyugodtan lehet pròbalkozni.
Mesélték, hogy elment 1 év munkaviszony után szülni, 7-8 éve nem látták.
Nekem fura, de ez van.
Neked ne legyen, ez a lényeg.
Nekem becsúszott gyerek, de 2 éve voltam ott, a terhességet még 39. hétig végig dolgoztam, így több mint 2 év után jöttem végül el.
2 évet voltam gyeden, visszavettek, sőt elő is léptettek nem sokkal utána.
"A munkahelyed sem illedelmeskedne veled szemben"
Pont ezért kell hosszabb ideig, normálisan dolgozni egy munkahelyen. Az előző helyemen 7 évig dolgoztam, megbecsülték a munkámat, rugalmasak voltak, és mindenben segítőkészek. Jelenlegi munkámban 5.-dik éve vagyok, itt is maximálisan megbecsülnek, figyelembe veszik az igényeimet. A Covid kezdetekor 2 hónapig úgy fizettek, hogy nem is volt szükség a munkámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!