Spermabankról vélemények? Hosszabban lent
24 éves vagyok, kromoszóma vizsgálatom ami megállapította hogy +1 X kromoszómám van illetve a pontos diagnózis a klinefelter szindróma. Még kiskorúként történt ez a diagnózis, akkor még nem is foglalkoztatott hogy ennek milyen későbbi hatásai lehetnek. Lassan már 2 éve hogy kértem egy spermavizsgálatot ami elkeseredésemre olyan eredményt hozott ami nem igazán biztató. További vizsgálatok kellettek még volna de ez az eredmény teljesen nyilvánvaló. Hosszabban az lenne a kérdésem hogy olyan meddő párkapcsolatban lévő személy válaszára/tapasztalatára lennék kíváncsi aki ilyen helyzetben volt vagy van, a gyermekvállalást hogy oldottátok meg, örökbefogadás, lombikprogram, spermabank? Spermabankról esetleg bővebb véleményeket, mi a menete, hozott e eredményt vagy sem. Jelenleg boldog párkapcsolatban élek évek óta és a párom igazán anyának való ha lehet így fogalmazni.
Köszönöm szépen
Klinefelter szindrómával sajnos nem lehet gyereked, így a te mintádat nem fogják tudni felhasználni lombiknál sem.
Az a kérdés, hogy melyik bankot ajánljuk, ahonnan a mintát kérnétek?
Lombik program donor spermával, ha feltudod dolgozni, hogy biológiailag gyakorlatilag nem a te gyereked lesz.
Nekem ezzel nem lenne problémám, de valakinek érthető módon igen, úgyhogy csak rajtatok múlik.
Érdemes felkeresni egy genetikust, aki tájékoztat a lehetőségeitekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!