Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, hogy élte meg? 43 évesen...

Ki, hogy élte meg? 43 évesen (v több) első, nem tervezett (mondhatni meglepetés) terhesség? Megtartotta vagy nem? Tapasztalatok érdekelnének!

Figyelt kérdés

Jò pàr évig pròbàlkoztunk a babàval, nem görcsösen, csak ùgy hogyha jön jön, ha nem, ez van. 40éves korom körül mondtam, hogy o.k, téma lezàrva. Lassan amùgyis elkezdtem a klimax ùtjàra lépni: éjjeli izzadàs hegyek, menstruàciò ugyan volt (ha nem is tűpontos) de minimàlis vérzéssel màr. Ez így megyegetett 2-3évig, mígnem 1-2hét brutàl hasfàjàs, mintha meg akarna jönni. Aztàn mégsem... Késik, késik volt màr ilyen... Teszt készítés azért, erre pozitív! Meglepett az én helyzetemben, egyszer voltunk nem tùl biztonsàgosan együtt, de nem is termékeny időben.

Érdekelne azok tapasztalata aki jàrt így. Azoké akik megtartottàk és azoké is, akik végül nem tartottàk meg.

Nem tanàcsok kellenek, csak érdekel, ki hogy...

#Első terhesség 40+
2022. febr. 25. 09:50
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed, kedves #20-as!

Sajnos május végén kiderült hogy a teszt valamiért rossz volt, s a babámnak kislányomnak, súlyos kromoszóma rendellenessége van. Június 3-án meg kellett szülnöm. 😢Nem mondták, h mi lennénk az oka, vagy a korom, egyszerűen "pechünk" volt. Azóta testileg teljesen renben vagyok, menzesz rendben... szomorú tapasztalat volt.

2022. szept. 20. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!