Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Màsodik babàjukat vàrò anyukàk...

Màsodik babàjukat vàrò anyukàk tapasztalatai èrdekelnènek. Ki hogy viseli ezt a terhessèget?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok az ilyen kèrdès de nagyon èrdekelne. Első terhessèggel màr a menstruàciò kimaradàsa előtt rosszul voltam egèsz a 24.hètig hànytam ès mèg utànna is nèha. Most mèg az elejèn vagyok de nem kelek öklendezve ès eddig mèg nem hànytam. Fèlek hogy ùjbòl jön majd minden rossz. Tudom egy terhessèg sem egyforma. Ezèrt vagyok kivàncsi ti hogyan èlitek meg.
2019. szept. 14. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Az elsőnél semmilyen tüneteim nem voltak. Azon kívül, hogy a végén borzalmasan vizesedtem. A második terhességemmel most vagyok a 23.hétben. Még nem telt el nap, hogy jól éreztem volna magam, ne hánytam volna vagy ne észleltem volna valóban terhes tünetet magamon.
2019. szept. 15. 00:35
 2/7 anonim ***** válasza:
4/4x semmi tünetem sem volt, egyetlen szédülés vagy hányinger sem. Rendesen ettem, aludtam, mozogtam végig. 😊
2019. szept. 15. 02:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Első terhességnél olyan 12.hétig volt hanyingerem és kb 7 hetesen kezdődött.

Most olyan 9 hetesen kezdődött - reggeli + esti gyomorfajas, hányinger - azt hittem megúszom, de nem. A 16.hetig tartott, és hánytam is most de szerencsére csak egyszer.

Ami még más: Jelenleg 25 hetes kismama vagyok előbb kezdtem érezni a magzatmozgást 2 héttel, erősebben érzem őket bár az lehet hogy baba függő.

A hasam előbb kezdett keményedni... Viszont nem kezdett előbb látszódni, sőt talán kisebb is bár ezt a terhességet 8kg-val kevesebbről kezdtem mint az előzőt.

Fáj derekam ha sokat fekszem, úgy emlékszem az nem fajt a korábbi terhességnél. Egyelőre ennyi.

Es valóban minden terhesség más, bar remélem a szülésem hasonlóan gyors lesz majd :)

2019. szept. 15. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Az elsővel a 20.hétig hánytam, a másodikkal egyszer sem.
2019. szept. 15. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Első terhességem teljesen komplikációmentes.

Nem hánytam, émelyegtem. Nem égett a hasam, nem vizesedtem. Dolgoztam a csed-ig, mellette az új házunkat újítottuk ( glett, parketta ..stb sajátkezüleg)

2.

A nagy még pici, időnként halálosan fáradt vagyok és türelmetlen.

Főleg a szoptatással kapcsolatban.

A vitaminok nem maradnak bennem.

Az elején kórházban is jártam vérzés miatt.

Ha megemelem a nagyot beszúr.. De muszáj.

Pelenkás, szopis, kiságyas.

12. Hetin magas kockázat miatti izgulás, amnio javaslat, majd a genetikus szerint nem kell.

De még mindig jobban viselem, mint amiket hallok másoknál, úgyh gyakorin kívül nem igazán panaszkodom 😉

Kis korkülönbséget terveztünk, de nem ennyire. A fene se gondolta, hogy aktív szoptatás mellett ilyen hamar sikerül 😅

Itt az 1-2 éven túllelszünk, akkor jó lesz..

2019. szept. 15. 10:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Màsodik vàlaszolò akkor neked igazàn szerencsèd volt a terhessègekkel 😊 hàt tènyleg igaz hogy egy terhessèg sem egyforma a legtöbb esetben . Nàllam is most a derèkfàjdalom volt az első tünetem. Nem is èrtettem hisz vàrtam ugyan azokat a dolgokat mint az első babànàl. Az èn kisfiam csak 10 hónapos ìgy teljesen megèrtelek. Azon aggòdok ha majd elfog a hànyàs rosszullèt akkor hogy fogom tudni ellàtni ès elèg időt foglalkozni vele de hàt meg kell csinalni. 😊
2019. szept. 15. 13:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Kitartàst ès boldog babavàràst nektek.😊
2019. szept. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!