Hogyan segíthetném a teherbe esésem? Nektek milyen praktikák váltak be?
Már nagyon vágyom egy újabb kisbabára. Szedek vitaminokat, iszok teákat (cickafark és palástfű), ovutesztekkel próbálkozom, de eddig nem sok sikerrel. Átlag heti 2-3 alkalommal bújunk össze, tehát ez is azért elég jó esélyekkel kecsegtetne, és mégsem kopogtatott eddig az új jövevény.
Még szoptatom a kislányom, szóval kétségbe nem esek, de azért szeretnék már újból teherbe esni.
Nektek mi vált be? Ötleteket gyűjtök :)
En amig szoptattam nem jött össze.
Első terhesség elött próbálkoztam ilyen teákkal (baratcserje, cickafark) de semmi haszna nem volt. A doki erre azt mondta, hogy ugyan annyit is árthat mint amennyit esetleg használ (baratcserje pl cikluszavart). Miután abbahagytam a teákat, elkezdtem folsavat szedni, utana 2 honappal fogant meg a fiunk.
Másodiknál a szoptatast abbahagytam (mellette 7 hónapig próbálkoztunk) majd onnan a 2.hónapban szintén, hogy terhes lettem. Ott mar nem tettem erte a folsavon kívül semmit.
Szoptatás abbahagyni. Amíg magas a prolaktinod addig elég kicsi az esély hogy összejöjjön.
(vitaminok teherbe esni nem segítenek, a gyógyfüvek meg többet árthat nak, mint használnak, főleg hogy még szoptatsz)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!